Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

Wat voor man bij jij in een rollenspel?

Sleur in de relatie geslopen, altijd hetzelfde, op een gegeven moment is er een gebrek aan seks, dan komt ontevredenheid. Hoog tijd voor verandering! Een bijzonder warme tip voor een frisse neus tussen de lakens is om samen rollenspellen te vieren. Natuurlijk, smiley-clichés worden vaak uit de doos gehaald en de een of de ander voelt misschien dom als hij eraan denkt, maar: hier is geen valse schaamte nodig! Zolang beide partners betrokken raken en er zin in hebben, kan dit slechte plezier je kleine geheim blijven. Een beetje toewijding aan het acteren is vereist, want het gaat niet alleen om het vervullen van een hete fantasie voor je partner, maar ook om je er ongemakkelijk bij voelen. Als het gaat om de meest populaire mannelijke rollen, is de fantasie van de vrouw vaak een kleine, clichématige seksist: de zwakke, onderdanige vrouw en de wilde, sterke, dominante man. Oh, zo leuk en simpel,  als de verdeling van rollen maar een spel is. 

Top 10 mannenrollen

1-Stripper

Niet voor niets staat de stripper nummer 1 Een man die voor orde zorgt, niet terugdeinst als er gevaar dreigt en meestal een harde stok of een heel groot geweer bij zich heeft waar hij super goed mee kan schieten! De coole agent, de sherif, de soldaat of de FBI-agent, hij doet de dame de handboeien om, een beetje ruw, behoorlijk autoritair en verdomd sexy. Dan is het tijd om je benen uit elkaar te spreiden en grondig te zoeken! Misschien kan hij worden omgekocht?

2-Wildeman

Onverschrokken Vikingen, woeste krijgers, zwijgzame Tarzan of de onbeschofte piraat die nog nooit een vrouw op zee heeft gezien - het kan een beetje ruw en dierlijk zijn! Geen remmingen, veel zweet, ruig ongeschoren en adembenemende mannelijkheid. De dame wil het dier in hem wakker maken, ROAHRRR! Hij is welkom om zijn goede manieren te vergeten, de eettafel met één beweging af te ruimen en je hier aan te vallen. Of misschien legt hij het gevangen vrouwtje gewoon over zijn schouder en sleurt hij haar het bos in waaruit ze hem van tevoren met een koekje heeft gelokt.

3-Priester

De priester die haar biecht aflegt en haar tot nieuwe zonde verleidt, de Obenohne-tuinman van de rijke, eenzame vrouw of de loodgieter die graag zijn overall voor haar op de achterkant van haar knieën laat vallen en haar het centrifugeren van de wasmachine uitlegt in meer detail. Wow, alle hormonen zijn aan het knuffelen, de kraan druppelt - en dat terwijl de man aan het werk is. Iets wat verboden is, kan best aantrekkelijk zijn, toch?! 

4-Superheld

Spiderman bungelt aan het plafond en kust haar boven je hoofd, de brandweerman redt haar van de brandende lust tussen haar dijen, Thor zwaait met zijn gigantische hamer voor haar en Hulk is groen, maar alles aan hem is erg groot! Een sterke ridder die goed kan rijden en zijn zwaard kan hanteren? Of heb je liever Superman? Hach, een sterke man die zijn geliefde op zijn handen draagt, de wereld redt, haar beschermt, men zou bijna alles voor hem doen ... 

5-De ondeugende dokter

Als iemand heel bekend is met het vrouwenlichaam dan is dat de  dokter! Hij is opgevoed en mag zich absoluut niet laten meeslepen door de patiënt overal aan te raken. Maar misschien vindt ze het fijn als de hand wat lager is, wat dieper... en van het een komt het ander en ook zij kan voor zijn welzijn zorgen. Wat je in de praktijk met je sextoys kan doen wordt aan jullie fantasie over gelaten.

6-Badboy

Oke voor dit soort rollenspellen moet je je kunnen openstellen voor onderdanigheid en een beetje grofheid. Toch vinden veel vrouwen het prettig om op het bed te worden gesmeten, vastgebonden en ruw vastgehouden door de gemaskerde inbreker. De sombere Dominus is ook magisch aantrekkelijk.

7-Latino

De gedurfde Latinlover van de salsabar zag je hoe hij zijn heupen beweegt. Of de hete Fransman die haar zijn nummer op straat gaf en met natte lippen in haar oor mompelde.... De gedurfde Rus van het hotel, die jouw taal niet spreekt maar onder zijn Armani-pak uitpuilende bovenarmen en een gouden horloge liet zien. Vanavond neemt hij haar mee op een uitstapje in zijn bolide en ze draagt ​​haar beste jurk, zonder slipje natuurlijk! 

8-Strenge werkgever

Mevrouw  heeft de bestanden weer verkeerd gesorteerd! De baas moet haar naar zijn kantoor roepen en de deur achter zich sluiten. Hij heeft een mooi stevig bureau en veel inkt op de vulpen! Na het werk wordt er ook weer geoefend met kopiëren. 

9-Fictief persoon uit je favoriete spel

De natte droom van alle mangafans en videogamers? Ervaar het favoriete personage van zijn fantasiewereld eens live! Magie kan hier worden gedaan: geheime werelden, merkwaardige scenario's, magische plekken. Ja, misschien zelfs je eigen taal? Elfen, trollen en dwergen - je weet nooit welke trucs ze kennen!

10-Rockster

Zonnebril, krullend haar, leren jack en een lichte desinteresse: de coole rockster is geliefd bij iedereen, is vrij casual en vooral in een goed humeur. Het maakt hem niet uit, want hij is de beste. Daarom neemt hij zijn vrouwen niet alleen mee backstage maar ook in de lift en dan naar de hotelkamer waar ze de hele nacht uit elkaar wordt gehaald. 

 

HAVE FUN :-)

© 2012 - 2021 erotiek-accessoires.nl | dé online sexshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel