Sextoys voor mannen

Sextoys voor mannen zijn nu volop verkrijgbaar bij erotiek-accessoires. Jarenlang waren er op de markt bijna alleen sextoys voor vrouwen te verkrijgen. Terwijl er genoeg dildo's en vibrators voor vrouwen waren, moesten mannen genoegen nemen met sexpoppen. Door het uitblijven van het uitbrengen van sextoys voor mannen werd er dus veel geëxperimenteerd. Voordat er masturbators op de markt waren werden er pogingen om seks te hebben met een zelfgemaakte masturbator of de stofzuiger. In de afgelopen jaren hebben de fabrikanten van de seksindustrie steeds meer sextoys voor mannen gemaakt, voor koppels maar ook voor mannen alleen.  Mannen kunnen zich nu verheugen op masturbators in veel verschillende ontwerpen en uitvoeringen, dus met een enorme variëteit. 

Welke sextoys voor mannen kan je kopen?

Sextoys voor mannen zijn er in vele soorten. Erotiek-Accessoires heeft een zeer groot assortiment sextoys speciaal voor mannen, denk bijvoorbeeld aan een kunstvagina of speciale toys voor prostaat simulatie, deze vindt je bij onze Anaal toys. Ook om je penis voor je partner te verlengen moet je eens een kijkje nemen bij een holle voorbind dildo.

 • masturbators gemaakt van materialen, die voelen met verschillende structuren, zoals echte lichaamsingangen, verwarmende of tintelende smeermiddelen, impactfuncties, interactieve apparaten, geïntegreerde kreungeluiden, zelfs discolichten, realistische lovedolls - met details die echt indrukwekkend zijn, zuignapjes voor handsfree gebruik van speelgoed ,
 • masturbators voor onderweg ,
 • Vibrators voor mannen - ook met warmtefunctie,
 • testikelringen,
 • penisringen, 
 • anaalspeeltjes, 
 • penispompen en nog veel meer.

 Eindelijk krijgen mannen waar voor hun geld als het gaat om het gebuik van sextoys voor mannen.

Anaal toys

Masturbator

Masturberen mannen met sextoys? en wat doet dat in een relatie.

We hebben een spannend antwoord op de vraag wie er eigenlijk masturbeert? De waarheid is dat vrijwel iedere man  "zich zelf een handje geeft", ondanks dat hij een relatie heeft of niet. en dat is helemaal oké. Maar wat doet dat in een relatie. Wij denken dat masturberen gezond is in een relatie. Een simpele reden is je komt namelijk meer te weten over jezelf. Wat vindt je prettig of wat niet. welke stimulatie past bij jou het best. Misschien prostaat massage of masturbatie met of zonder glijmiddelen. Als je met deze wetenschap je seksleven in een relatie kan verbeteren, helpt dus masturbatie in je seksleven met je partner. Sextoys voor mannen zijn onder andere speeltjes die bij het masturberen gebruikt worden, denk hierbij aan de masturbator. Maar niet alleen voor masturbatie hebben wij sextoys, tevens leveren wij de levensechte sexpoppen die tegenwoordig steeds meer op een echte vrouw lijken en niet meer alleen als grap verkocht worden. Ook verkopen wij sextoys voor mannen die hun potentie willen vergroten of mannen die  langer van de sex willen genieten. Erotiek-Accessoires verkoopt penispompen en penisringen met als doel het bloed in de penis te houden zodat hij langer paraat kan staan. Dat het taboe afneemt om sextoys voor mannen te kopen merken wij door een stijging in de verkoop van mannen sextoys. Ook steeds meer vrouwen geven hun partner sextoys om die samen te gebruiken. Voor prostaat stimulatie hebben we anaal toys op voorraad. Hieronder geven wij de categorieën weer van de sextoys die speciaal voor mannen zijn.

Masturbator

Penisring elketrisch

Bent u van plan sextoys voor mannen te kopen, doe dat dan veilig bij Erotiek-Accessoires.

Heeft u een seksspeeltje gevonden dan kunt u deze veilig en met een gerust hart bij ons bestellen, want wij hebben een keurmerk en ook kunt u desgewenst uw sextoys achteraf te betalen. De voordelen om bij Erotiek Accessoires sextoys voor mannen te kopen zijn:

 • Voordelig
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Discreet geleverd krijgen
 • Snelle levering
 • Gratis glijmiddel cadeau
 • Keurmerk
© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss