Sorteer op
 • Sinner - Multi-Stim Pleasure Wand Metalen Anaal Dildo
  Sinner - Multi-Stim Pleasure Wand Metalen Anaal Dildo

  De Multi-Stim Pleasure Wand is een luxe dildo die zowel voor een vaginale als een anale stimulatie gebruikt kan worden. De toy is volledig gemaakt van nikkelvrij metaal en voelt daardoor zwaarder en gladder aan dan elk ander…

  € 85,99
 • Sinner - Elegant Seven Metalen Dildo
  Sinner - Elegant Seven Metalen Dildo

  De Elegant Seven is een luxe G-spot en prostaat dildo uit de Sinner Gear Unbendable serie van EasyToys. De toy is volledig gemaakt van nikkelvrij metaal en voelt daardoor zwaarder en gladder aan dan elk ander seksspeeltje. De…

  € 89,99
 • Sinner - The Curvey G-Spot Metalen Dildo
  Sinner - The Curvey G-Spot Metalen Dildo

  De Curvey is een luxe G-spot en prostaat dildo uit de Sinner gear Unbendable serie van EasyToys. De toy is volledig gemaakt van nikkelvrij metaal en voelt daardoor zwaarder en gladder aan dan elk ander seksspeeltje. De metalen…

  € 97,99

Metalen Dildo's

Een metalen dildo is een type seksspeeltje dat is gemaakt van metaal en speciaal is ontworpen voor inwendig gebruik. Het is meestal gemaakt van roestvrij staal of aluminium en heeft een gladde, gepolijste afwerking. Metalen dildo's zijn populair bij mensen die van stevige stimulatie houden en de hardheid van het materiaal waarderen.

Een metalen dildo kan een verscheidenheid aan vormen hebben, waaronder glad, gebogen, geribbeld of textuur. Sommige modellen hebben ook extra functies, zoals een gebogen kop voor gerichte stimulatie of een zwaar gewicht voor extra druk.

Een metalen dildo kan op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de voorkeuren van de persoon. Het kan worden ingebracht in de vagina of anus voor stimulatie, of worden gebruikt om te masseren en druk uit te oefenen op verschillende delen van het lichaam.

Belangrijk om op te merken is, omdat metaal een niet-poreus materiaal is, het gemakkelijk schoon te maken en te steriliseren is. Hierdoor is het een hygiënische keuze voor seksspeeltjes.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat, zoals bij elk type seksspeeltje, het gebruik van een metalen dildo voorzichtig en verstandig moet gebeuren. Het is belangrijk om altijd te beginnen met een kleinere maat en langzaam op te bouwen tot grotere maten, zodat het lichaam kan wennen aan de sensatie. Het gebruik van glijmiddel kan ook helpen om het inbrengen van de dildo gemakkelijker en comfortabeler te maken.

Al met al kan een metalen dildo een opwindende toevoeging zijn aan het seksleven van mensen die houden van stevige stimulatie en de hardheid van metaal waarderen.

Wat zijn de voordelen van een metalen dildo?

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een metalen dildo. Hier zijn enkele mogelijke voordelen van het gebruik van een metalen dildo:

 1. Stevigheid en duurzaamheid: Metalen dildo's zijn gemaakt van roestvrij staal of aluminium en zijn meestal zeer stevig en duurzaam. Ze kunnen lang meegaan zonder degradatie van materiaal, waardoor ze een goede investering zijn op de lange termijn.

 2. Glad en zwaar: Metalen dildo's hebben vaak een gladde textuur, wat kan zorgen voor comfortabel inbrengen en soepele bewegingen. Daarnaast zijn metalen dildo's vaak zwaar, wat kan zorgen voor een gevoel van gewicht en volheid tijdens gebruik, wat voor sommige mensen stimulerend kan zijn.

 3. Temperatuurspelletjes: Metalen dildo's kunnen verwarmd of gekoeld worden voor temperatuurspelletjes. Je kunt ze in warm water leggen om ze op te warmen of in de koelkast of vriezer leggen om ze af te koelen. Dit kan zorgen voor extra sensaties en variatie in je speelervaring.

 4. Hygiëne: Metalen dildo's zijn over het algemeen hygiënisch omdat ze niet-poreus zijn en gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen worden gereinigd met warm water en milde zeep, of met een speciale seksspeeltjesreiniger. Metalen dildo's kunnen ook worden gekookt of in de vaatwasser worden gereinigd voor grondige sterilisatie.

 5. Esthetische aantrekkingskracht: Metalen dildo's hebben vaak een luxe en esthetisch aantrekkelijk uiterlijk. Ze kunnen een gevoel van elegantie en klasse geven aan je seksspeeltjescollectie.

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss