Sorteer op
 • Anaal Ballon
  Anaal Ballon

  De Anaal Ballon uit de You2Toys collectie is geschikt voor iedereen. Door het kleine en gladde structuur glijdt hij gemakkelijk naar binnen en dan kan je hem via de handpomp oppompen tot de gewenste grootte. De ballon is ook…

  € 12,99
 • Zwarte Anaal Balloon
  Zwarte Anaal Balloon

  De smalle, gladde luststaaf in de vagina of anus stoppen en genotsvol oppompen totdat deze je helemaal vult….

  EAN code 4024144523887
  Merk You2Toys
  Gewicht 91.0
  Materiaal Latex
  Manier van pompen Knijpbal
  Minimale diameter 20…

  € 17,99
 • Opblaasbare anaal ballon
  Opblaasbare anaal ballon

  Opblaasbare anaal ballon. Breng deze dildo anaal in en blaas de dildo op tot een maximale omvang van 35 centimeter. Opblazen gaat gemakkelijk met het pompje aan de onderzijde. Hierdoor bepaal je zelf de grootte van deze anaal…

  € 32,99
 • True Black Opblaasbare Anaalplug
  True Black Opblaasbare Anaalplug

  De zwarte siliconen anaalplug is door de gladde vorm gemakkelijk in te brengen, en met de handpomp op te blazen tot een diameter van wel 10 cm!
  De plug heeft een ontluchtingsventiel.

  Door de sterke zuignap aan de voet van de plug…

  € 37,99

Anaal Ballon

Een anaal ballon is een anaal dildo die je kan oppompen om het ideale formaat te krijgen. Het voordeel van deze anaal ballonnen zijn dat hij geschikt is voor iedereen die van anale seks houdt. je kan bij het gebruik van anaal ballonnen het best een glijmiddel op waterbasis gebruiken want deze tast het materiaal niet aan. Het gebruik van glijmiddel wordt voor anale seksspeeltjes sowieso aangeraden daar de anus geen vocht aanmaakt wat een vagina dus wel doet.

 WAT IS EEN OPBLAASBARE DILDO? 

Een opblaasbare dildo of anaal ballon is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om van formaat te veranderen door het op te blazen. Je kunt de maat van de dildo aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften door lucht of vloeistof in de dildo toe te voegen.

HOE WERKT EEN ANAAL BALLON?

Een anaal ballon heeft een holte aan de binnenkant die gevuld kan worden met lucht of vloeistof. Er is meestal een geïntegreerd klepmechanisme dat het opblazen en leeglopen mogelijk maakt. Je kunt de grootte van de dildo aanpassen door in het ventiel te pompen of te knijpen.

WELKE VLOEISTOFFEN KAN IK GEBRUIKEN MET EEN ANAAL BALLON?

Bij de meeste opblaasbare dildo's kun je lucht of water gebruiken. Door het opblazen met lucht kan de grootte van de anaal ballon vergroot worden, terwijl het opblazen met water een realistischere indruk geeft. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant op te volgen en alleen vloeistoffen te gebruiken die hiervoor geschikt zijn.

IS EEN ANAAL BALLON VEILIG TE GEBRUIKEN?

Een anaal ballon is veilig te gebruiken zolang je de instructies van de fabrikant opvolgt. Zorg ervoor dat u de dildo niet te veel opblaast om barsten te voorkomen. Gebruik geschikte glijmiddelen en zorg ervoor dat de dildo vrij is van scherpe randen of beschadigingen om letsel te voorkomen.

ZIJN ER RISICO'S OF BIJWERKINGEN BIJ HET GEBRUIK VAN EEN ANAAL BALLON?

 Bij correct gebruik zijn er meestal geen specifieke risico's of bijwerkingen. Het is echter belangrijk om op uw eigen lichaam te letten en de anaal ballon niet te hard op te blazen om letsel of ongemak te voorkomen. Gebruik altijd voldoende glijmiddel op waterbasis om wrijving te verminderen en het comfort te vergroten.

HOE MAAK IK EEN ANAAL BALLON SCHOON?

Het schoonmaken van een anaal ballon moet zorgvuldig gebeuren. Verwijder eerst alle vloeistof of lucht uit de dildo. Maak hem vervolgens schoon met warm water en milde zeep of een speciale sextoy reiniger. Zorg ervoor dat u eventuele resten grondig verwijdert. Laat de dildo volledig drogen voordat je hem opnieuw gebruikt of opbergt.

ZIJN OPBLAASBARE DILDOS GESCHIKT VOOR ANALE STIMULATIE?

 Ja, opblaasbare dildo's kunnen geschikt zijn voor anale stimulatie. Het is echter belangrijk dat u zorgvuldig en voorzichtig te werk gaat, vooral als u een beginner bent. Begin met een lage opblaashoogte en verhoog deze langzaam om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel voelt en dat er geen pijn of letsel ontstaat.

Voor wie is er een anaal ballon?

Een anaal ballon is er voor iedereen, mannen of vrouwen die van anale seks houden. en niemand neemt een vrouw kwalijk als ze de anaal ballon vaginaal gebruikt. Dit daar er een anaal ballon veel mogelijkheden heeft om spannende spelletjes te spelen in de slaapkamer.

ZIJN ER VERSCHILLENDE MATEN EN MATERIALEN VAN ANAAL BALLONNEN?

Ja, opblaasbare dildo's zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt de maat indien nodig aanpassen. Qua materiaal zijn opblaasbare dildo's vaak gemaakt van lichaamsvriendelijke materialen zoals siliconen of TPE van medische kwaliteit.

Kan een  anaal ballon barsten? 

Het is mogelijk dat een opblaasbare dildo barst, vooral als deze te hard wordt opgeblazen of verkeerd wordt gebruikt. Zorg ervoor dat u de instructies van de fabrikant opvolgt en de dildo niet verder opblaast dan de aanbevolen opblaashoogte. Gebruik geen scherpe voorwerpen in de buurt van de dildo en zorg ervoor dat deze niet in contact komt met scherpe randen of oppervlakken om beschadigingen te voorkomen.

Waar kan ik een anaal ballon kopen?

Een anaal ballon koop je vanuit je luie stoel heel gemakkelijk bij Erotiek-Accessoires. Wij leveren niet alleen discreet maar ook heel snel je anaal ballon af.

 

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss