Sorteer op
 • Vinger Vibrator - Roze
  Vinger Vibrator - Roze

  Met een vinger vibrator zoals deze kun je zowel de G-spot als de clitoris op hetzelfde moment stimuleren. Dankzij het flexibele siliconen past de vibrator om elke vinger heen en blijft deze stevig zitten. De vibratie van deze…

  € 16,99
 • Vinger Vibrator - Zwart
  Vinger Vibrator - Zwart

  Met een vinger vibrator zoals deze kun je zowel de G-spot als de clitoris op hetzelfde moment stimuleren. Dankzij het flexibele siliconen past de vibrator om elke vinger heen en blijft deze stevig zitten. De vibratie van deze…

  € 16,99
 • Siliconen G-Spot Vinger Vibrator - Roze
  Siliconen G-Spot Vinger Vibrator - Roze

  Deze roze vinger vibrator is voorzien van van een plekje in de voorkant voor een vibrerende mini bullet. Maak het vingeren nu nog leuker! Verwen haar clitoris met de stoute nopjes of ga voor haar g-spot met de heerlijke vibraties.…

  € 17,99
 • OTOUCH - Yu Vibrator
  OTOUCH - Yu Vibrator

  Wanneer het gaat om het zoeken naar seksueel genot, zijn onze vingers het meest gebruikte lichaamsdeel. We gebruiken onze vingers vaak om te strelen, te drukken, en zelfs in te brengen, om de gevoelige plekjes van ons lichaam te…

  € 27,99
 • Siliconen pulserende vingervibrator
  Siliconen pulserende vingervibrator

  De Finger-Pulse is een innovatieve en veelzijdige vingervibrator. Met een textuurkussen voor de clitoris en ruimte voor 1 of 2 vingers biedt het interne en externe stimulatie. Geniet van de 3 snelheden en 7 vibratiepatronen en…

  € 99,99

Vinger Vibrators

Vinger vibrators koop je bij Erotiek-Accessoires, wij leveren alle vinger vibrators snel en discreet bij u af en dat tegen zeer goede prijzen.

Wat is een vingervibrator? 

een vingervibrator zijn ​​kleine vibrators die met één of twee vingers worden geleid. Ze ondersteunen de aanraking van de handen en vingers en laten zachte trillingen over uw erogene zones glijden. Vanwege hun compacte formaat zijn ze ideaal voor nieuwkomers op het gebied van seksspeeltjes en samen voorspel. Maar zelfs sologebruik wordt een plezierige ontdekkingstocht met vingervibrators.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vinger vibrator? 

 • Bij het kiezen van een vinger vibrator zijn er een paar kwaliteitskenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen. 
 • Materiaal: Ten eerste moet je vinger vibrator gemaakt zijn van zachte siliconen van medische kwaliteit. Dit materiaal is lichaamsveilig en kan zowel op als in het lichaam worden gebruikt. 
 • Verwerking: Je vibrator moet ook goed verwerkt zijn. Neem het in je hand en voel of je scherpe splitsingen, randen of andere lastige plekken kunt vinden. Als je vibrator lekker glad en soepel aanvoelt, is dat een heel goed teken.
 • Geur: De geur is ook een kwaliteitskenmerk. Doordringende, zeer chemische en bijtende geuren duiden op inferieur materiaal en mogelijke weekmakers. Je nieuwe speeltje moet een milde, nauwelijks waarneembare geur hebben. 
 • CE-certificering: Toegegeven, dit kwaliteitskenmerk is niet echt sexy, maar wel belangrijk. CE-certificering van producten is een belangrijke indicatie dat uw speelgoed voldoet aan de EU-richtlijnen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid. Je vindt dit certificaat op de productdoos en vaak in reliëf op het seksspeeltje zelf.
 • Volume: Het volume van je vibrator is ook een kwaliteitskenmerk dat niet mag worden onderschat. De motor moet sterk zijn en de vibratie moet lekker intens zijn, maar toch willen we genieten van onze rust en stilte tijdens het voorspel of de zelfliefde. Het moet dus tintelen als een zwerm zacht zoemende bijen in slipjes, maar zeker niet zo hard.

Al onze vinger vibrators voldoen aan de eisen die u mag verwachten voor een leuk en lekkere vibrator.

© 2012 - 2023 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss