Anaal toys

Anaal toys zijn er in heel veel soorten maar welke anaal toy is nu voor jou geschikt of weet jij al welke je moet nemen? Als je nog steeds niet helemaal zeker bent, laat Erotiek-Accessoires je dan een overzicht geven van de vele verschillende anaal toys die er nu te verkrijgen zijn, zodat je zeker iets vindt dat precies bij je past. Wij leveren anaal balletjes tot anale douches en we hebben alles in huis om ervaring op te doen met spannende vormen van anale seks. Hier leggen we uit welke soorten anale sextoys er zijn en waar ze het beste voor zijn. 

De eerste anaal toys die we behandelen zijn de anaal balletjes.

Anaal Balletjes zijn balletjes of kettingen die meestal langzaam groter worden en bij elkaar worden gehouden door flexibel materiaal. Ze zijn ideaal voor beginners en kunnen worden gebruikt voor anale stimulatie tijdens zowel masturbatie als seks. Voor een nog intensere ervaring trek je deze kleine, stevige anaal balletjes of ketting net voor het orgasme eruit!

Anaal Balletjes

Het verschil tussen een dildo en anaal dildo.

Normale dildo's zijn prima voor anaal gebruik, maar beginners kunnen het een beetje groot vinden. Anaaldildo's hebben vaak een speciale vorm die bij mannen de prostaat stimuleert en de gevoelige achterwand van de vagina bij vrouwen. Ze hebben ook een taps toelopende punt om het inbrengen te vergemakkelijken. Ze zijn dus wat kleiner en vaak wat prettiger voor anale seks.

Anaal dildo

Anaal Douche eerst even gebruiken alvorens anaal toys in te brengen.

Hygiene is belangrijk voordat je anaal toys gaat gebruiken, vandaar dat het de moeite waard is om te investeren in een anaal douche. Deze douches spoelen de endeldarm door met water. Dit verwijdert al het kleine afval en bereidt je voor op veilige en hygiënische seks. Deze maatregel lijkt misschien vreemd. Maar als je eenmaal een anale douche hebt gebruikt, wil je niet meer zonder voordat je anaal gaat spelen.

Anaal Douche

Goedlopende anaal toys zijn wel de anaal vibrators

De prostaat is het verborgen genotsplekje van de man. Het is ongeveer 5 cm in de mannelijke anus, wachtend om verwend te worden! Met een prostaat vibrator kun je dit specifieke gebied gemakkelijk stimuleren en een ongelooflijk orgasme ervaren. Velen melden dat er sensaties door hun lichaam vloeien door simpelweg de prostaat te stimuleren! Anaal vibrators zijn perfect voor degenen die ervaring hebben met vibraties in andere delen van het lichaam. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten kleuren en materialen en vormen en er zit er vast wel één bij die bij je past. De trillende anaal vibrators bieden een fantastische penetratie en zorgen voor een aangenaam gevoel op de sluitspier die je zal ontspannen en tot het beste orgasme brengt dat je ooit hebt gehad!

Anaal vibrator

De meest verkochte Anaaltoys zijn de buttplugs

Als je aan anaal toys denkt, denken de meeste mensen eerst Buttplugs. Hun eenvoudige ontwerp en de unieke stimulatie die ze bieden, maken ze een duidelijke favoriet bij zowel beginners als gevorderden. Buttplugs kunnen worden gebruikt om de anus te strekken voordat je je in iets groters waagt, zoals een anale dildo of penis. Ze kunnen ook worden gebruikt voor langdurige stimulatie. 
Oppompbare buttplugs kunnen vijf keer zo groot zijn als toen je ze inbracht, wat ze ideaal maakt voor diegenen die verlangen naar het gevoel uitgerekt te worden. Kies om te beginnen een kleine buttplug om op te blazen, want vergeet niet: Hij wordt een stuk groter zodra je gaat pompen. Probeer het in te brengen met een royale hoeveelheid glijmiddel en blaas het dan pas langzaam op. Dan kom je er al snel achter waarom dit gevoel van verzadiging zo fijn is

Hier de anaal toys die erotiek-Accessoires kan leveren.

Wij leveren de volgende anaaltoys direct uit voorraad.

Mocht u anaal toys gaan gebruiken gebruik deze dan met een anaal glijmiddel zodat alles soepel blijft en misschien eerst reinigen met een anaaldouche. U moet zeker de speeltjes reinigen na gebruik, dit om het materiaal soepel te houden en de levensduur te vergroten. Deze reinigings producten kunt u vinden onder sextoys accessoires

Anaal toys makkelijk en veilig kopen bij Erotiek-Accessoires.

Wanneer u het speeltje gevonden heeft kunt u deze veilig en gemakkelijk bij ons kopen. Wij leveren niet alleen uw anaal toys discreet bij u af maar hebben ook een snelle levering. Hier de belangrijkste redenen om uw anaal toys bij ons te kopen:

  • Discreet
  • Snelle levering
  • Webwinkel keurmerk
  • Gratis glijmiddel cadeau 
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Voordelig
  • Ruim assortiment anaal toys

Anaal toys

© 2012 - 2023 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss