Sorteer op
 • Cockring Met Geribbelde Buttplug
  Cockring Met Geribbelde Buttplug

  Hou seks langer vol en geniet tegelijkertijd van een anale stimulatie met deze stijlvolle cockring met buttplug. De plug heeft een geribbelde schacht voor extra stimulatie tijdens het inbrengen en verwijderen. De cockring en plug…

  € 21,99
 • Prostatic Play Explorer Cockring Met Anaalplug
  Prostatic Play Explorer Cockring Met Anaalplug

  Met deze siliconen cockring met buttplug kun je een heerlijke P-spot stimulatie ervaren, terwijl je erectie langer aanhoudt door de cockring. Hij is gemaakt van flexibel siliconen dat ervoor zorgt dat hij goed past. Daarnaast is…

  € 29,99
 • Prostaat Vibrator en Cockring met Afstandsbediening
  Prostaat Vibrator en Cockring met Afstandsbediening

  Geniet van krachtige vibraties, zowel van binnen als van buiten met deze prostaat vibratie én cockring. De cockring is erg rekbaar en de prostaat vibrator heeft ook een perineale stimulator. Het speeltje heeft twee sterke motoren…

  € 89,99

Asslocks

Asslocks, ook bekend als anale sloten of anale kuisheidssloten, zijn seksspeeltjes die zijn ontworpen om de anus af te sluiten en te vergrendelen, wat kan leiden tot beperking van beweging of ontsnapping. Ze worden vaak gebruikt in BDSM-spel (Bondage, Discipline, Dominantie, Submissie) en andere vormen van kinky seksuele activiteiten.

Asslocks bestaan meestal uit een plug die in de anus wordt ingebracht en een slot of bevestigingssysteem waarmee de plug op zijn plaats kan worden vergrendeld. De plug kan van verschillende materialen zijn gemaakt, zoals siliconen, rubber of metaal, en kan variëren in grootte en vorm om aan persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Het vergrendelingssysteem kan bestaan uit een hangslot, een combinatieslot of andere mechanismen waarmee de plug op zijn plaats wordt gehouden en niet kan worden verwijderd zonder het slot of de sleutel. Dit kan een element van machtsspelen en controle toevoegen aan seksuele activiteiten, waarbij de dominant de sleutel bezit en de submissieve partner de plug niet kan verwijderen zonder toestemming.

Het is belangrijk om veiligheidsrichtlijnen en instructies van de fabrikant te volgen bij het gebruik van asslocks of andere BDSM-speeltjes. Communicatie, wederzijdse toestemming en veiligheidsmaatregelen, zoals het hebben van een veiligheidssleutel of een noodsituatie-ontsnappingsmechanisme, zijn essentieel om een veilige en plezierige ervaring te waarborgen.Richard V

voordelen asslocks

Asslocks, of anale sloten, kunnen verschillende voordelen bieden voor mensen die geïnteresseerd zijn in BDSM-spel of andere vormen van kinky seksuele activiteiten. Hier zijn enkele potentiële voordelen:

 1. Machtsspel en controle: Asslocks kunnen een element van machtsspel en controle toevoegen aan seksuele activiteiten. Degene die het slot of de sleutel bezit, heeft de controle over het vergrendelen en ontgrendelen van de plug, wat kan leiden tot een gevoel van overgave, onderwerping of dominantie, afhankelijk van de dynamiek tussen de partners.

 2. Sensaties en stimulatie: Asslocks kunnen verschillende sensaties en stimulaties bieden aan de drager. De plug kan druk uitoefenen op de anale wanden, wat kan zorgen voor een gevoel van volheid of stimulatie van de prostaat (bij mannen). Dit kan leiden tot seksuele opwinding en plezier voor de drager.

 3. Beperking van beweging: Asslocks kunnen de beweging van de drager beperken, wat kan leiden tot gevoelens van kwetsbaarheid, overgave of gevangenschap. Dit kan bijdragen aan het creëren van een intensere BDSM-ervaring en het verkennen van gevoelens van machteloosheid of afhankelijkheid.

 4. Roleplay en fantasie: Asslocks kunnen gebruikt worden in roleplay-scenario's of fantasieën, waarbij de drager in een bepaalde rol stapt en de plug fungeert als een symbool van die rol. Dit kan bijdragen aan het creëren van een opwindende en bevredigende seksuele beleving.

 5. Esthetisch en kinky uiterlijk: Voor sommige mensen kan het dragen van een asslock ook aantrekkelijk zijn vanwege het kinky uiterlijk of de esthetische aspecten ervan. Asslocks zijn er in verschillende ontwerpen en materialen, en sommige mensen genieten van het uiterlijk van deze speeltjes als een vorm van zelfexpressie of om hun seksuele identiteit te uiten.

Het is belangrijk om veiligheidsrichtlijnen en instructies van de fabrikant te volgen bij het gebruik van asslocks of andere BDSM-speeltjes, en altijd communicatie en wederzijdse toestemming te waarborgen tussen alle betrokken partijen.

Materialen asslocks

!Asslocks, of anale sloten, kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, afhankelijk van de fabrikant en het specifieke ontwerp. Hier zijn enkele veelvoorkomende materialen die gebruikt worden voor asslocks:

1. Metaal: Metalen asslocks zijn vaak gemaakt van roestvrij staal, aluminium of andere metalen. Ze kunnen duurzaam en zwaar zijn, wat kan bijdragen aan het gevoel van gewicht en beperking tijdens het dragen. Metalen asslocks kunnen glad en hard aanvoelen, en ze kunnen worden verwarmd of gekoeld voor extra sensaties. Ze zijn over het algemeen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

2. Siliconen: Siliconen asslocks zijn gemaakt van een zacht en flexibel materiaal dat veilig is voor gebruik in het lichaam. Siliconen asslocks zijn vaak comfortabeler om te dragen dan metalen asslocks, omdat ze zachter en flexibeler zijn. Ze kunnen verschillende vormen en maten hebben en kunnen geschikt zijn voor mensen die nieuw zijn met anale stimulatie.

3. Rubber: Rubberen asslocks zijn gemaakt van een elastisch materiaal dat zacht en flexibel is. Ze kunnen comfortabel zijn om te dragen en kunnen zich aanpassen aan de vorm van het lichaam. Rubberen asslocks zijn vaak betaalbaarder dan metalen of siliconen asslocks, maar ze kunnen gevoeliger zijn voor slijtage en kunnen meer zorg en onderhoud nodig hebben om ze in goede staat te houden.

4. Leer: Leren asslocks zijn gemaakt van leer of lederen riemen en kunnen een meer traditionele of klassieke uitstraling hebben. Ze kunnen verstelbaar zijn voor een goede pasvorm en kunnen worden gebruikt in combinatie met andere leren BDSM-accessoires. Leren asslocks kunnen comfortabel zijn om te dragen, maar vereisen vaak wat extra zorg en onderhoud om ze in goede staat te houden. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede hygiëne en veiligheid bij het gebruik van asslocks of andere anale speeltjes. Volg altijd de instructies van de fabrikant voor reiniging en onderhoud, en gebruik glijmiddel op waterbasis om comfortabel inbrengen te vergemakkelijken. Communicatie, wederzijdse toestemming en veiligheidsmaatregelen zijn essentieel voor een plezierige en veilige ervaring.

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss