Sorteer op
 • Temptasia - Bling Anaalplug - Medium - Zwart
  Temptasia - Bling Anaalplug - Medium - Zwart

  Deze buttplug is perfect voor iedereen die anale stimulatie wil ontdekken. De buttplug heeft een fijn formaat en is gemaakt van heerlijk zacht, lichaamsveilig siliconen voor een comfortabel gebruik. De platte onderkant van de plug…

  € 17,99
 • Sinner - Drang Fun Metalen Anaal Plug
  Sinner - Drang Fun Metalen Anaal Plug

  De Drang Fun Anaal Plug is een luxe buttplug uit de Sinner Gear Unbendable serie van Easytoys. De toy is volledig gemaakt van nikkelvrij metaal en voelt daardoor zwaarder en gladder aan dan elk ander seksspeeltje. Deze metalen…

  € 59,99
 • Ass Vault Locking Ass Expander
  Ass Vault Locking Ass Expander

  Ontdek de Ass Vault Locking Ass Expander, een duurzame anale plug van roestvrij staal. Met uitbreidbare bloembladen en een gouden vergrendelingssleutel garandeert dit speeltje een intense anale bondage-ervaring. Het hoogwaardige…

  € 219,99

Metalen Buttplugs

Een metalen buttplug is een type seksspeeltje dat wordt gebruikt voor anale stimulatie. Het is gemaakt van metaal, meestal roestvrij staal, en heeft de vorm van een kegelvormige plug met een brede basis en een smal uiteinde, ontworpen om in de anus te worden ingebracht en op zijn plaats te blijven.

De eigenschappen van een metalen buttplug kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en de fabrikant, maar over het algemeen hebben metalen buttplugs de volgende kenmerken:

 1. Duurzaamheid: Metalen buttplugs zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat ze sterk, duurzaam en gemakkelijk te reinigen maakt. Ze zijn bestand tegen krassen, deuken en andere vormen van slijtage, en kunnen lang meegaan bij goed onderhoud.

 2. Gewicht en textuur: Metalen buttplugs hebben vaak een aangenaam gewicht en een gladde textuur, wat kan zorgen voor een intense en stimulerende sensatie bij gebruik. Het gewicht kan ook bijdragen aan een gevoel van volheid en verzadiging.

 3. Veiligheid: Metalen buttplugs hebben meestal een brede basis aan de onderkant die voorkomt dat de plug volledig in de anus verdwijnt en vast komt te zitten. Dit zorgt voor een veilig gebruik en voorkomt ongewenste complicaties.

 4. Temperatuurspeel: Een bijzondere eigenschap van metalen buttplugs is dat ze de omgevingstemperatuur snel aannemen. Dit betekent dat ze koud aanvoelen als ze uit de koelkast worden gehaald, en warm aanvoelen als ze worden verwarmd. Dit kan een extra dimensie toevoegen aan de sensaties tijdens het gebruik van de buttplug.

 5. Hygiëne: Metalen buttplugs zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze kunnen worden gereinigd met warm water en milde zeep, en kunnen ook worden gesteriliseerd door te koken of met een toy cleaner. Metalen buttplugs zijn niet-poreus, wat betekent dat ze geen bacteriën of andere ziektekiemen kunnen absorberen, en ze zijn daardoor hygiënisch in gebruik.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een metalen buttplug, vooral als je nieuw bent met anale stimulatie. Gebruik altijd voldoende glijmiddel op waterbasis, neem de tijd om te ontspannen, en stop met het gebruik als er ongemak of pijn optreedt. Het is ook belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen voor het schoonmaken en onderhouden van de metalen buttplug om de duurzaamheid en hygiëne te waarborgen. Raadpleeg een arts of een professionele zorgverlener als je vragen of zorgen hebt over het gebruik van een metalen buttplug of andere seksspeeltjes.

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss