Sorteer op
 • Siliconen prostaat dildo - paars
  Siliconen prostaat dildo - paars

  Heerlijke stimulatie van je prostaat met deze speciale prostaat dildo. Met de ronde vormen kan je je prostaat bereiken en stimuleren. Doe er wat glijmiddel op, ontspan en geniet van het gevoel van de zachte siliconen die over je…

  € 19,99
 • Siliconen prostaat dildo - roze
  Siliconen prostaat dildo - roze

  Heerlijke stimulatie van je prostaat met deze speciale prostaat dildo. Met de ronde vormen kan je je prostaat bereiken en stimuleren. Doe er wat glijmiddel op, ontspan en geniet van het gevoel van de zachte siliconen die over je…

  € 19,99

Prostaat Dildo's

Een prostaat dildo, ook wel bekend als een prostaat stimulator of prostaat massager, is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om de prostaat te stimuleren. De prostaat, ook wel de mannelijke G-spot genoemd, is een klier in de mannelijke anatomie die zich net onder de blaas bevindt en een rol speelt bij de productie van sperma. Prostaat stimulatie kan intens plezier en orgasmes veroorzaken, en kan ook helpen bij het bevorderen van een gezonde prostaatfunctie.

Een prostaat dildo is meestal een langwerpig speeltje met een gebogen of gekromde vorm die is ontworpen om de prostaat precies te stimuleren. Het kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals siliconen, metaal of plastic, en kan een handvat of een basis hebben voor eenvoudige hantering en verwijdering. Prostaat dildos zijn er in verschillende maten, vormen en stimulatiepatronen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Hoe gebruik ik een prostaat dildo?

Het gebruik van een prostaat dildo kan wat oefening en bewustzijn van je lichaam vereisen. Hier zijn enkele algemene tips voor het gebruik van een prostaat dildo:

 1. Gebruik glijmiddel: Breng altijd voldoende glijmiddel aan op de prostaat dildo en op het anale gebied om comfortabel inbrengen mogelijk te maken. Kies een glijmiddel op waterbasis, omdat dit veilig is om te gebruiken met seksspeeltjes van verschillende materialen.

 2. Ontspan en neem de tijd: Neem de tijd om te ontspannen en je comfortabel te voelen voordat je de prostaat dildo inbrengt. Ontspanning en langzaam inbrengen kunnen helpen om ongemak te minimaliseren.

 3. Vind de juiste positie: Experimenteer met verschillende posities om te bepalen welke positie het beste voor jou werkt. Dit kan bijvoorbeeld liggend op je rug zijn met opgetrokken knieën, op handen en knieën, of zittend.

 4. Volg je eigen comfortniveau: Luister naar je lichaam en ga op je eigen comfortniveau. Stop als je pijn of ongemak ervaart en probeer het op een later moment opnieuw.

 5. Gebruik de juiste reiniging: Reinig de prostaat dildo grondig voor en na gebruik met warm water en milde zeep of een seksspeeltjesreiniger om de hygiëne te handhaven.

 

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss