Condooms

Hier vindt je alle informatie en voordelen waarom je condooms gaat kopen bij Erotiek-Accessoires.

Hoe veilig is condoomanticonceptie?

Condooms zijn nog steeds een van de veiligste voorbehoedsmiddelen. Uit onderzoek is gebleken dat  2-5 zwanger raakt met gebruik van condooms  Het geeft aan hoeveel van de 100 vrouwen in een jaar zwanger zijn geworden met behulp van de anticonceptiemethode. Over het algemeen kan worden gezegd dat het vrij veilig is om een condoom om te doen voor anticonceptiebescherming.
U moet echter oppassen dat contact met sieraden of vingernagels de condooms niet beschadigt of scheurt door kleine gaatjes. Daarom is het niet ideaal om de condooms in je portemonnee op te bergen, omdat ze ook kleine scheurtjes kunnen krijgen door contact met wisselgeld.

Wat zijn de voordelen van condooms ten opzichte van andere voorbehoedsmiddelen?

Condooms hebben niet alleen een anticonceptieve werking, maar beschermen ook tegen seksueel overdraagbare aandoeningen zoals schimmelinfecties, chlamydia of hiv. Condooms bieden dus dubbele veiligheid bij correct gebruik. Condooms met puistjes kunnen ook het gevoel van plezier van de vrouw vergroten.

Wat zijn de verschillen tussen condooms?

Er is nu een grote verscheidenheid aan condooms. Ze verschillen in grootte, functie en materiaal. Van XXL condooms voor grote penissen tot mijn maat condooms van verschillende maten, ons assortiment biedt voor elke maat een geschikt condoom. Nubbed oppervlakken of speciale smaken zorgen voor meer plezier in bed.
Extra vochtige condooms kunnen ook de seks verrijken, omdat het gemakkelijker kan doordringen. Er zijn ook speciale condooms zonder latex voor mensen met een allergie.

Hoe doe ik een condoom goed om?

Het is erg belangrijk dat de condooms niet in contact komen met de vingernagels of andere puntige voorwerpen bij het uitpakken en uitrollen. Bij het afrollen van het condoom moet je er zeker voor zorgen dat de punt van het condoom wordt samengedrukt zodat er zich geen lucht kan ophopen, waardoor het condoom daarna barst.
Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je het condoom op de juiste manier afrolt. Het moet de stijve penis stevig omsluiten en niet kunnen wegglijden. Dit kun je perfect oefenen op een dildo of een vibrator.

Waar moet ik op letten bij het kopen van condooms?

Kortom, je moet altijd letten op de houdbaarheidsdatum van de condooms. Deze mag in ieder geval niet verlopen zijn. De maat moet ook goed zijn. Condooms die te klein of te groot zijn, kunnen wegglijden of scheuren. Het beste kun je vooraf met je partner praten of er sprake is van een latexallergie en of hij of zij speciale wensen heeft, zoals noppen.

Hoe bepaal ik de maat van een condoom?

Een condoom is het veiligst als die écht goed past en dus niet van je penis af kan glijden tijdens de seks.. Het is dus goed om uw eigen condoommaat te weten.Hieronder een tabel voor alle maten condooms. Je dient wel je penis te meten in volle erectie

OmtrekCondoommaat
Tot 10 cmø47 mm
10,2-10,8 cmø49 mm
10,8 -11,4 cmø52 mm
11,0-11,6 cmø53 mm
11,4-12 cmø54 mm
11,6-12,2 cmø55 mm
11,8-12,4 cmø56 mm
12,0-12,6 cmø57 mm
12,2- 12,8 cmø58 mm
12,6- 13,2 cmø60 mm
13,2-13,8 cmø64 mm
13,8 -14,4 cmø69 mm

Condooms kopen doe je goedkoop bij Erotiek-Accessoires

Mensen willen plezier. Veel mensen zoeken dit op het gebied van seksualiteit. Natuurlijk is hier niets mis mee, maar er moet altijd voor worden gezorgd dat u niet zonder het belangrijkste doet: bescherming tegen ziekten en preventie door het gebruik van condooms.Het is niet ongewoon dat mensen zich schamen bij het kopen van condooms in een speciaalzaak en zich soms schamen. Drogisterijen, apotheken, supermarkten of tankstations zijn vaak met een vreemd gevoel binnengegaan als je de intentie had om condooms te kopen.Tegenwoordig hoeft dit echter niet meer het geval te zijn, want onze online shop biedt een perfect alternatief om gemakkelijk en goedkoop merkcondooms te kopen.

Profiteer van discretie door neutrale verzendverpakkingen

Bij het kopen van condooms in de online shop hoef je geen blikken van andere klanten te vrezen, of zelfs mogelijk onaangename vragen te beantwoorden. Niemand ziet welke condooms je koopt of wat je voorkeuren zijn. Met een online bestelling is het ongemak volledig geëlimineerd! Als u condooms online bestelt, kunt u profiteren van de anonimiteit van internet. U kunt uw condooms vanuit het comfort van uw eigen huis bestellen en meer te weten komen over de eigenschappen van de afzonderlijke variëteiten, evenals alle voor- en nadelen van speciale condooms, zoals condooms met noppendunne condooms of extra natte condooms.

Checklist voor het kopen van een condoom

Met behulp van deze checklist heeft u de belangrijkste criteria voor uw investering in beeld

 • Kwaliteit: Let op merkfabrikanten en het gebruikte materiaal
 • Prijs: Vaak zijn condoom bulkverpakkingen goedkoper voor u. Het is de moeite waard om te vergelijken.
 • Gebruiken: Controleer het condoomtype 
 • Controleer de maat

Na aankoop

 • Opslag: bewaren op een koele plaats, bewaren op een droge plaats en beschermen tegen direct zonlicht
 • Vervoer: Zorg ervoor dat u knikbescherming gebruikt. Het is het beste om in een kleine doos te verpakken
 • Correct toepassen: Neem de regels voor het respectieve toepassingsdoel in acht

Groot assortiment condooms bij Erotiek-Accessoires

Een ander voordeel dat je hebt bij het online bestellen van condooms is dat je je condooms kunt kiezen uit een groot en breed scala aan producten. In apotheken, drogisterijen of supermarkten is het aanbod van verschillende condoomvarianten vaak beperkt. In de loop der jaren verschijnen er steeds meer nieuwe producten in het winkelschap, maar het verschil tussen de producten in onze online shop en in de stationaire retail is geen vergelijking. Je vindt vaak de meest populaire en meest voorkomende producten in de winkel. Heeft u bepaalde voorkeuren of wensen, dan neemt u liever een kijkje in ons grote assortiment van onze online shop.

Vaak is er onrust in winkels en kun je je zelden voldoende informeren over de keuze aan condooms. Vaak wil je dit ook niet, omdat de omgeving je daar niet toe uitnodigt. In de online shop heb je als klant voldoende tijd en voldoende informatie over alle producten om uitgebreid te informeren.

Verschillende condoomvariaties

Als je de productselectie van een fysieke winkel blijft vergelijken met die van een webshop, zul je merken dat klanten online een veel groter assortiment condoomvarianten hebben. Je kunt dus veel verschillende condooms kopen in onze winkel: condooms met noppen, condooms met buitengewone smaken, condooms zonder latex en droge condooms voor mensen met een allergie of mensen met een gevoelige huid. Je krijgt een hele speciale kick met onze lichtgevende condooms en de condooms met ring. Voor blijvend plezier vindt u bij ons nude-verlengende condooms. Als je niet kunt beslissen of gewoon meer variatie wilt, kies dan gewoon een van onze condoom mixen, die in verschillende kleuren en met stimulerende aroma's of noppen verkrijgbaar zijn.

Talrijke merken en maten

In onze winkel hebben wij bekende merk condooms van Durex MYsize en Skyn. De juiste maat, waarmee je altijd veilig beschermd bent, van extra klein tot extra groot, bieden wij onder andere aan van de My.Size condooms.

Uw voordelen van condooms kopen in één oogopslag:

 • lagere prijzen
 • exacte productbeschrijvingen
 • geen gevoel van schaamte bij het kopen
 • groter assortiment
 • handig bestelproces
 • discrete levering direct aan de voordeur
© 2012 - 2023 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss