Sextoys

Sexshop Erotiek Accessoires levert alle soorten sextoys snel en discreet. Het assortiment sextoys is uitgebreid en voor ieder wat Wils. We hebben hier sextoys compleet in leuke sets en erotische spelletjes die het seksleven een stuk spannender kunnen maken.

Sextoys voor meer pret in de slaapkamer

Sextoys zijn gemaakt om uw seks plezier in de slaapkamer te vergroten. Elke  seksspeeltje heeft een speciale toepassing, je ziet bijvoorbeeld een scheiding in sextoys voor mannen of voor vrouwen. Ook zie je seksspeeltjes die je samen maar ook alleen kan gebruiken. Maar alle sextoys hebben hetzelfde doel, namelijk meer plezier in de slaapkamer. Gelukkig is het gebruik van sekstoys geen taboe meer en vindt je ze bijna in elke slaapkamer. Ook veranderd het assortiment heel snel. Alle nieuwe trends houden wij dan ook goed in de gaten zodat u altijd de laatste nieuwe sextoys bij ons terug kunt vinden. Wij van erotiek-accessoires hebben de toys zo goed mogelijk in verschillende categorieën gesorteerd. Dit om uw gewenste speeltjes makkelijk te kunnen vinden. Hieronder vindt u de sextoys die wij aanbieden:

Waarom seksspeeltjes kopen?

Zoals al geschreven is er geen taboe meer op het kopen van seksspeeltjes, je kan ze immers op elke hoek van de straat kopen. Maar waarom kopen mensen nu seksspeeltje? Hiervoor zijn veel redenen.

1- Een belangrijke reden is om gewoonweg de spanning in een relatie of seksleven terug te brengen. Want bij het gebruik van seksspeeltjes verandert het gedrag in bed wat vaak leidt tot meer en betere seks. Dit kan niet alleen met sextoys maar ook met andere erotische producten zoals plaagveren of misschien wel handboeien. Je kan zo samen blijven experimenteren zodat er spanning blijft in de slaapkamer. Een groot voordeel bij het gebruik van sextoys is dat je je eigen lichaam en net zo belangrijk het lichaam van je partner beter leert kennen. Je merkt bijvoorbeeld bij het gebruik van een sekstoy waar je partner op reageert.  

2- Een veel voorkomende reden dat mensen seksspeeltjes kopen is omdat ze gewoonweg geen partner hebben. Deze sextoys worden dan gebruikt als masturbatie hulp. Hiervoor zijn de masturbators de meest verkochte seksspeeltjes, zeker de automatische masturbators. De meeste seksspeeltjes die verkocht worden voor vrouwen zijn een vibrator voor inwendig gebruik maar ook de clitoris vibrator is een veel verkochte speeltje. Ook dildo's met een levensechte vorm zijn een gewild speeltje. Buiten dat de meeste vrouwen wel klaarkomen met een speeltje kan je ook je fantasie de vrije loop laten. Bij mannen zie je dat er veel sekstoys verkocht worden om te masturberen. Dat kan een masturbator zijn. En mannen kopen ook levensechte sexpoppen om seks met een partner te evenaren.

3- Een andere reden dat mensen seksspeeltjes gebruiken is dat ze tijdens de seks niet klaarkomen. Je ziet namelijk bij gebruik van stimulerende speeltjes dat het hiermee een stuk makkelijker wordt, een vibrator is onvermoeibaar. Een goed seksspeeltje hiervoor is uiteraard de clitoris vibrator maar ook een vibrator of dildo waarmee je de g-spot kan stimuleren werkt meestal prima. Het blijkt dat vrouwen wel klaar kunnen komen met gebruik van een sextoy en zonder niet. Een misvatting is wel dat sommige mannen denken dat het aan hun ligt maar dat dit meestal niet het geval is.

4- In bepaalde gevallen kan het ook zo zijn dat vrouwen sextoys kopen omdat de man wat kleiner geschapen is en dat sommige vrouwen houden van een maatje meer. Dit lijkt dan een beetje treurig voor de man maar dat hoeft helemaal niet want je kan samen ook verschillende sextoys bedienen. Er zitten op veel speeltjes namelijk een afstandsbediening of je kan gemakkelijk bij de bediening. Uiteindelijk ben je dan toch als stel met elkaar bezig waardoor de spanning er in blijft.

5- Seksspeeltjes worden ook medisch ingezet zoals bijvoorbeeld vagina balletjes die bij de vrouw als bekkenbodem training kan worden ingezet na bijvoorbeeld een bevalling. Met deze sextoy kan je het ook spannend maken daar er veel balletjes of vibrerende eitjes zijn met een draadloze afstandsbediening. Je kan hier dus ook alle kanten mee op. Denk aan bijvoorbeeld in een openbare ruimte je partner het vibrerend ei te laten bedienen. Maar u kunt zelf ook wel situaties bedenken om deze seksspeeltjes in te zetten.

Dit zijn een aantal redenen om seksspeeltjes te kopen en te gebruiken. Moet je dan je slaapkamer vol met seksspeeltjes hebben? Nee dit hoeft helemaal niet er zijn uiteraard ook andere producten die de seks beter of fijner kunnen maken. Een goede erotische massageolie of glijmiddel kan al het nodige veranderen. Kortom wil je je eigen lichaam beter leren kennen of dat van je partner kijk dan eens bij alle seksspeeltjes die nu te koop zijn want je zal versteld staan wat dit kan veranderen.

Sextoys voor vrouwen.

Er zijn voor vrouwen heel veel sextoys te krijgen, denk hierbij aan de Tarzan Vibrator of een glazen dildo. Om met de vibrator te beginnen zie je dat deze speeltjes er in heel veel varianten te verkrijgen zijn. we hebben de klassieke vibrators, maar tegenwoordig zie je veel meer de Magic Wand, de Tarzan Vibrator als ook de Clitoris vibrators en vibrerende eitjes. Deze vibrators zijn zowel solo als met je partner te gebruiken neem bijvoorbeeld de vibrators die met een app te besturen zijn of met een draadloze afstandsbediening. Dus keuze in overvloed. Zijn er voor vrouwen dan alleen vibrerende sextoys beschikbaar? Nee natuurlijk niet, voor vrouwen zijn er veel sextoys die niet trillen duwen of stoten. Denk hier aan de dildo, een sextoy in de vorm van een penis die je kan gebruiken om te masturberen of je te laten verwennen. Maar ook vagina balletjes, strapons en de clitoris pomp zijn niet vibrerende sextoys. Dit zijn stuk voor stuk veel verkochte sextoys voor vrouwen. Voor alle sextoys die voor vrouwen gemaakt zijn geldt dat ze zowel solo of als masturbatie-hulpje gebruikt kunnen worden maar ook worden ze in het liefdesspel tussen twee mensen gebruikt. Het maakt dan niet uit of het een man-vrouw of vrouw-vrouw is.

Sextoys voor mannen.

Nu u veel gelezen heeft over de beschikbare sextoys voor vrouwen, hoe zit het dan met de sextoys voor mannen? Eigenlijk is die vraag makkelijk te beantwoorden, was het vroeger zo dat mannen met een stofzuiger aan de gang gingen en er alleen een sexpop beschikbaar was, is dat nu wel anders. Er zijn voor mannen nu een grote hoeveelheid sextoys beschikbaar die voor zowel masturbatie als ook voor samen gemaakt zijn. Welke sextoys dat zijn gaan we nu vertellen. De eerste zeer populaire speeltjes zijn de Masturbator, dit is een sextoys in de vorm van een vagina maar ook in de vorm van een mond of anus. Deze toys zijn gemaakt voor masturbatie maar kunnen ook door je partner gebuikt worden om jou te plezieren als hij of zij even geen trek heeft.

Natuurlijk zijn er naast de mastubator andere speeltjes voor mannen die veel verkocht worden. Denk aan penisringen die zowel vibrerend zijn als niet vibrerend. Deze ringen houden je jonge man niet alleen hard maar kunnen bij juist gebruik ook de clitoris van de vrouw stimuleren. Het is daarom niet voor niks dat dit speeltje veel verkocht wordt. Om je penis in een goede conditie te houden worden er penispompen verkocht, hoe deze werken leest u op de pagina penispompen in deze online sexshop.

Natuurlijk heeft Sexshop Erotiek-Accessoires niet alleen deze seksspeeltjes voor mannen maar wij leveren ook de penissleeve, dit speeltje schuif je om je penis voor meer plezier voor zowel man en vrouw. En de sexpoppen blijven ook erg in trek, deze hebben we in mannelijke en vrouwelijke uitvoeringen.

Welke erotisch speeltje kopen?

Op het moment dat u besluit erotische speeltjes te kopen stel jezelf dan de vraag wat wil ik ermee doen of bereiken. Zoekt u voor inwendig gebruik of zoekt u juist een erotisch speeltje voor de man? Wij van Erotiek-Accessoires hebben alle erotische speeltjes zo ingedeeld dat u gemakkelijk kan navigeren naar de speeltjes die u zoekt. Begin met de keuze sextoys voor mannen of vrouwen. Deze keuze vindt u links boven in het scherm of volg de link. Onder deze keuze ziet u alle sextoys gesorteerd naar soort en gebruik. wij wensen u veel voorpret bij het uitzoeken en veel bed plezier met de erotische speeltjes van Erotiek-Accessoires.

Onderhoud sextoys.

Nu we besproken hebben waar en waarvoor u sekstoys koopt is het wel belangrijk om te weten dat u sextoys moet onderhouden. Gebruik na gebruik altijd een toyreiniger zodat uw sextoy goed en/of bijvoorbeeld flexibel blijft. Bij gebruik van glijmiddelen is het zo dat een glijmiddel op siliconen basis de beste glij eigenschappen heeft maar dit glijmiddel kan je niet gebruiken op alle sextoys. Op alle producten die van siliconen gemaakt zijn kan je dit glijmiddel niet gebruiken, dit tast het materiaal aan. Wij adviseren dan ook gebruik bij alle sextoys glijmiddel op waterbasis, deze is veilig te gebruiken op alle sextoys en als u hem daarna reinigt met een toycleaner kunt u lang van uw aangekochte sextoy genieten.

Sextoys discreet kopen doe je bij Erotiek-Accessoires.

Op het kopen van sextoys rust geen taboe meer. Maar wij van Erotiek-Accessoires begrijpen ook dat je niet wilt dat iedereen weet wat je gekocht hebt. Daarom leveren wij alle sextoys zeer discreet bij u in een blanco verpakking zodat niemand kan zien wat en waar u gekocht heeft. Ook zijn wij aangesloten bij een webwinkel keurmerk waardoor u veilig kunt bestellen. Hieronder vindt u alle voordelen om uw sextoys te kopen bij erotiek-accessoires.

  1.  Wij leveren alle sextoys discreet bij u af
  2.  U betaald niet teveel
  3. Gratis glijmiddel bij elke aankoop 
  4. Webwinkel keurmerk
  5. Lage verzendkosten
© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss