Sorteer op
  • Beffy Liklapjes
    Beffy Liklapjes

    De overdracht van welke geslachtsziekte dan ook wordt met deze ultradunne Beflapjes van Beffy dan ook definitief voorkomen. Deze beflapjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Tip: Door gebruik te maken van glijmiddel op het te…

    € 14,99

Beflapjes

Wat zijn Beflapjes??
Beflapjes of Likdoekjes zijn latexdoekjes die je op de vulva of anus van je partner kunt leggen voordat je hem of haar oraal bevredigt. Je kunt dus genieten van beffen of rimmen zonder je zorgen te hoeven maken over seksueel overdraagbare aandoeningen.

WELKE VERSCHILLENDE BEFLAPJES ZIJN ER? 

U kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren befdoekjes. Omdat beflapjes expliciet bedoeld zijn voor orale seks, zijn ze vaak gearomatiseerd. Hierdoor smaken ze niet naar rubber en kun jij je volledig concentreren op het verwennen van jouw geliefde. Normaal gesproken zijn deze likdoekjes tussen de 15 en 25 centimeter groot en voelen ze hetzelfde aan als een condoom.

HOE GEBRUIK JE EEN BEFLAPJE?

Het gebruik van de Beflapje is super eenvoudig: 
 
Breng wat glijmiddel aan, zo voorkom je wrijving. Dit betekent ook dat de  doekjes beter op hun plaats blijven. 
Haal het doekje uit de verpakking. Net als bij condooms moet u contact met scherpe voorwerpen vermijden en voorzichtig zijn met uw vingernagels. 
Plaats het beflapje op de vulva of anus. Zorg ervoor dat het hele gebied bedekt is en dat het doekje niet wegglijdt, zodat u niet in contact kunt komen met vaginaal vocht.  Of het nu voor de Anus of vagian gebruikt. nu is het tijd om aan de slag te gaan! 
 
Belangrijk: gebruik het beflapje slechts één keer en slechts op één plek! Als u van locatie verandert of later opnieuw wilt beginnen, dient u altijd een nieuwe doek te gebruiken. Zo voorkom je dat het doek per ongeluk omgedraaid wordt want dan gaat de bescherming verloren.

HOE VOELT ORALE SEKS MET EEN BEFLAPJE AAN? 

Net als bij condooms ervaart ieder mens seks met een beflapje anders. Hoewel veel mensen geen verschil merken , zijn er ook mensen die het minder intens merken als er een beflapje wordt gebruikt. Toch mag je niet zonder beflapje als je niet negatief getest bent op seksueel overdraagbare aandoeningen.

ZIJN LEKKAGE BEFLAPJES VEILIG?

Beflapjes kunnen, als ze op de juiste manier worden gebruikt, het risico op seksueel overdraagbare infecties helpen verminderen. Ze vormen een barrière die direct contact met lichaamsvloeistoffen beperkt. Het is echter belangrijk op te merken dat Beflapjes geen 100% bescherming kunnen bieden tegen alle seksuele ziekten, omdat sommige infecties ook worden overgedragen via huid-op-huidcontact.

Beflapjes kopen bij Erotiek-Accessoires.

Beflapjes kop[en doe je bij Erotiek-Accessoires. Wij leveren alle beflapjes snel en discreet in een blanco verpakking bij u af.

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss