Sorteer op
 • Bathmate Barbarian Power Ring
  Bathmate Barbarian Power Ring

  De Bathmate Barbarian Power Ring is een ideale cockring om samen te gebruiken met je Bathmate penispomp. De ring is gemaakt van zacht, glad en erg rekbaar materiaal voor een mooie pasvorm en optimaal draagcomfort. De ring is extra…

  € 7,99
 • Performance Cockringen
  Performance Cockringen

  Laat je partner zien hoe lang je door kan gaan met deze erectieringen. Anders dan bij de meeste cockrings, zijn deze ringen flexibel voor een comfortabele pasvorm en passen ze mannen van iedere maat. Bovendien zijn ze…

  € 7,99
 • Rekbare cockring set - 3 stuks
  Rekbare cockring set - 3 stuks

  Set van drie rekbare penisringen in het rood, blauw en zwart. Deze super rekbare en sterke penisringen houden de penis hard en stevig. Het dikke, stevige materiaal helpt de bloeddoorstroming tegen te houden waardoor je langer van…

  € 9,99

Rubberen Penisringen

Rubberen penisringen zijn seksspeeltjes die worden gebruikt om de penis harder en langer stijf te houden. Ze worden vaak gebruikt als een vorm van erectie-ondersteuning of om het orgasme uit te stellen. Rubberen penisringen zijn gemaakt van flexibel rubbermateriaal, wat ze comfortabel en eenvoudig in gebruik maakt. Ze zijn meestal ontworpen om om de basis van de penis te worden geplaatst, en soms ook om de testikels, om de bloedstroom te beperken en zo een langere en hardere erectie te bevorderen.

Het dragen van een rubberen penisring kan helpen bij het vasthouden van bloed in de penis, waardoor de erectie langer kan aanhouden. Dit kan nuttig zijn voor mensen die moeite hebben met het krijgen of behouden van een erectie, of voor degenen die op zoek zijn naar een intensere seksuele ervaring. Rubberen penisringen kunnen ook worden gebruikt om het orgasme uit te stellen door de bloedstroom te beperken en zo de ejaculatie te vertragen.

Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van rubberen penisringen, zoals bij elk ander seksspeeltje. Het is essentieel om de instructies van de fabrikant te volgen en de ring niet te strak te dragen, om de bloedstroom niet te veel te beperken en ongemak of letsel te voorkomen. Het is ook belangrijk om de ring niet langer dan aanbevolen te dragen en regelmatige pauzes te nemen om de circulatie te herstellen. Overleg altijd met een arts als u gezondheidsproblemen heeft of vragen heeft over het gebruik van rubberen penisringen.

Hier zijn enkele veelvoorkomende kenmerken en gebruiksmogelijkheden van rubberen penisringen:

 • Erectieverbetering: Een rubberen penisring kan helpen bij het behouden van een erectie door de bloedtoevoer naar de penis te beperken. Dit kan de erectie harder en langer laten duren.
 • Vertraging van ejaculatie: Sommige mannen gebruiken rubberen penisringen om de ejaculatie te vertragen. Doordat de ring de bloedstroom beperkt, kan het helpen om de ejaculatie uit te stellen.
 • Seksuele stimulatie: Het dragen van een rubberen penisring kan de gevoeligheid van de penis vergroten, wat kan leiden tot intensere seksuele sensaties tijdens het vrijen of masturberen.
 • Variatie in seksuele ervaring: Rubberen penisringen zijn er in verschillende maten en vormen, waardoor ze kunnen bijdragen aan variatie in seksuele ervaringen en speelse experimenten tussen partners.

Het is belangrijk om veiligheid in acht te nemen bij het gebruik van rubberen penisringen. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden:

 1. Niet te strak: Een rubberen penisring mag niet te strak worden gedragen, omdat dit de bloedtoevoer kan belemmeren en ongemak of zelfs letsel kan veroorzaken. Zorg ervoor dat de ring comfortabel past en niet te strak zit.

 2. Niet te lang dragen: Het is belangrijk om rubberen penisringen niet te lang te dragen. Het wordt meestal aanbevolen om ze niet langer dan 20 tot 30 minuten per keer te dragen om de bloedtoevoer naar de penis niet te veel te beperken.

 3. Overleg met een arts: Als je gezondheidsproblemen hebt, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, of andere medische aandoeningen, of als je medicijnen gebruikt, is het raadzaam om voor gebruik van een rubberen penisring advies in te winnen bij een arts.

 4. Veilig materiaal: Zorg ervoor dat de rubberen penisring die je gebruikt van hoogwaardig, veilig materiaal is gemaakt, zoals medische siliconen of ander lichaamsveilig rubber.

Al met al kunnen rubberen penisringen een spannend en plezierig seksspeeltje zijn om seksuele ervaringen te verbeteren. Het is echter belangrijk om veiligheidsrichtlijnen te volgen en je comfortabel te voelen bij het gebruik ervan. Als je vragen hebt of twijfels hebt, raadpleeg dan altijd een arts of een gekwalificeerde professional.

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss