Strapon kopen

Strapon Kopen

 

 

Een strapon kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij erotiek accessoires. Wij leveren al vanaf 2012 alle strapons door geheel Nederland. Na al die jaren kunnen we gerust zeggen dat wij de leukste en gezelligste sexshop zijn die er nu is en waar u nog klant bent en geen afnemer.

Een strapon online kopen en de services krijgen als bij een fysieke winkel.

Als u besluit een strapon te gaan kopen en u heeft vragen of problemen met bestellen dan is onze klantenservice op werkdagen te bereiken. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden of u verder helpen met het kopen of kiezen van de door u gewilde strapon. 

Anoniem een strapon kopen.

Uiteraard worden onze leveringen zeer anoniem verzonden. dit houd in dat alle strapons in een blanco verpakking wordt verstuurd en nimmer bij de buren mag worden afgegeven, zodat u verzekerd bent dat alles op een zeer discrete manier wordt afgehandeld. Ook is het mogelijk om vanaf de site te mailen om het gekozen artikel eerst met elkaar te bespreken. Uiteraard worden deze mails niet opgeslagen en doet u dat dus geheel anoniem.

Uw strap-on veilig afrekenen.

Wanneer u uw strap-on gekozen heeft en wilt afrekenen hebben wij verschillende mogelijkheden. I-Deal is wel de meest gebruikte methode maar ook maken wij gebruik van andere diensten.   Kopen van een strapon wordt wel heel makkelijk gemaakt zo.

Makkelijk navigeren om uw strapon te vinden.

Onze winkel is zo ingericht dat u een strapon makkelijk kan terug vinden in de verschillende categorieën. Want het kan niet de bedoeling zijn dat u urenlang moet zoeken om een artikel naar keuze te vinden. Wij hebben hieronder al een mogelijkheid gegeven om uw strapon te vinden.

strapon kopen

 

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss