Masturbator kopen

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een masturbator, zijn er verschillende opties om te overwegen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

Assortiment masturbators

 1. Doe onderzoek: Leer meer over de verschillende soorten masturbators die beschikbaar zijn. Er zijn verschillende materialen, maten, vormen en functies om uit te kiezen, zoals sleeve masturbators, kunstvagina's, kunstanussen, mond masturbators en meer. Lees recensies en bekijk productbeschrijvingen om een beter inzicht te krijgen in de kenmerken en kwaliteit van de masturbators.

 2. Kies een betrouwbare verkoper: Zorg ervoor dat je een betrouwbare verkoper selecteert om je masturbator te kopen. Dit kan een fysieke seksshop zijn of een online winkel die bekend staat om zijn discretie en privacy. Controleer de beoordelingen en reputatie van de verkoper om ervoor te zorgen dat je een veilige en betrouwbare aankoop doet.

 3. Bepaal je budget: Masturbators variëren in prijs, dus bepaal je budget voordat je een aankoop doet. Houd in gedachten dat duurdere masturbators vaak van betere kwaliteit en duurzamer zijn, maar er zijn ook betaalbare opties die aan je behoeften kunnen voldoen.

 4. Lees de productbeschrijvingen zorgvuldig: Zorg ervoor dat je de productbeschrijvingen van de masturbators zorgvuldig leest om te begrijpen welke functies ze hebben, welk materiaal ze zijn gemaakt van, hoe ze moeten worden gebruikt en hoe ze moeten worden schoongemaakt. Dit zal je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen en de juiste masturbator te kiezen die aan jouw verwachtingen voldoet.

 5. Let op de discretie van de verpakking: Als je privacy belangrijk vindt, let dan op de discretie van de verpakking bij het kiezen van een verkoper. Sommige verkopers bieden discrete verpakkingen zonder vermelding van de inhoud of afzender, om je privacy te beschermen.

 6. Volg de wetgeving: Houd rekening met de lokale wetgeving met betrekking tot de verkoop en het gebruik van masturbators. In sommige landen, staten of regio's kunnen er wetten of beperkingen zijn op de verkoop en het gebruik van seksspeeltjes, inclusief masturbators. Zorg ervoor dat je je aan de geldende wetten en voorschriften houdt.

 7. Let op het materiaal: Masturbators kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals siliconen, TPE (thermoplastisch elastomeer), ABS (acrylonitril-butadieen-styreen), en meer. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en gevoel, dus kies een materiaal dat bij jouw persoonlijke voorkeur en comfortniveau past.

 8. Overweeg de textuur en stimulatie: Masturbators kunnen verschillende texturen en stimulatiepatronen hebben, zoals ribbels, noppen, kamers, en meer. Overweeg welk soort stimulatie je zoekt en kies een masturbator met de gewenste textuur en stimulerende eigenschappen.

 9. Hopelijk helpen deze tips je bij het kopen van een masturbator die aan je verwachtingen voldoet. Vergeet niet om zorgvuldig te onderzoeken, een betrouwbare verkoper te kiezen, je budget en persoonlijke voorkeuren in overweging te nemen, en altijd je eigen grenzen te respecteren. Veel plezier met je aankoop!

 10. Let op de grootte en vorm: Masturbators zijn er in verschillende maten en vormen om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Sommige masturbators zijn compact en draagbaar, terwijl andere groter en realistischer zijn. Kies een maat en vorm die voor jou comfortabel is en aan je verwachtingen voldoet.

 11. Controleer de onderhoudsvereisten: Elk type masturbator heeft specifieke onderhoudsvereisten, zoals reiniging, drogen en opslag. Controleer of je bereid bent om aan deze onderhoudsvereisten te voldoen voordat je een masturbator koopt. Sommige masturbators kunnen bijvoorbeeld meer onderhoud vergen dan andere, dus wees bereid om hier tijd en moeite in te steken.

 12. Let op extra functies: Sommige masturbators komen met extra functies, zoals vibratie, verwarming, afstandsbediening, en meer. Overweeg of je geïnteresseerd bent in dergelijke extra functies en kies een masturbator die aan je wensen voldoet.

 13. Lees de retour- en garantievoorwaarden: Controleer de retour- en garantievoorwaarden van de verkoper voordat je een aankoop doet. Het kan handig zijn om te weten wat je opties zijn als je niet tevreden bent met je aankoop of als er zich problemen voordoen.

 14. Respecteer je eigen grenzen: Het is belangrijk om je eigen grenzen en comfortniveau te respecteren bij het kopen van een masturbator. Kies een masturbator die past bij jouw persoonlijke voorkeuren, behoeften en comfortniveau. Het is ook essentieel om te onthouden dat het gebruik van een masturbator een persoonlijke keuze is en dat er geen oordeel over moet worden geveld.

Soorten Masturbators

Er zijn verschillende soorten masturbators beschikbaar op de markt. Hier zijn enkele veelvoorkomende types:

 • Sleeve masturbators: Dit zijn de meest eenvoudige masturbators, bestaande uit een huls of sleeve van zacht materiaal waarin je je penis plaatst. Ze kunnen verschillende texturen en stimulatiepatronen hebben aan de binnenkant om een realistisch gevoel te creëren.

 • Pocket masturbators: Deze zijn klein en draagbaar, vaak in de vorm van een ei of een buisje. Ze zijn discreet en gemakkelijk mee te nemen. Pocket masturbators kunnen verschillende texturen en stimulatiepatronen hebben en zijn geschikt voor gebruik met de hand.

 • Realistische masturbators: Deze zijn ontworpen om een realistische ervaring te bieden, met een vorm en textuur die lijken op een echte vagina, anus of mond. Ze kunnen gemaakt zijn van zachte materialen zoals siliconen of TPE en bieden een levensechte sensatie.

 • Vibrerende masturbators: Deze masturbators hebben ingebouwde vibratie functies om extra stimulatie toe te voegen. Ze kunnen verschillende vibratiestanden en patronen hebben om de sensatie te versterken.

 • Automatische masturbators: Deze zijn voorzien van motoren en bewegende delen die automatisch op en neer of heen en weer bewegen om een handsfree ervaring te bieden. Ze kunnen ook vibratie functies hebben en worden vaak bediend met afstandsbedieningen.

 • Dubbele masturbators: Deze zijn ontworpen om tegelijkertijd zowel de penis als het scrotum te stimuleren. Ze kunnen verschillende texturen en stimulatiepatronen hebben voor dubbel plezier.

 • Mond masturbators: Deze zijn specifiek ontworpen om de sensatie van een mond na te bootsen en kunnen een realistische mondopening, tong en tanden bevatten voor een orale ervaring.

 • Anale masturbators: Deze zijn ontworpen om de sensatie van anale seks na te bootsen en kunnen verschillende texturen en stimulatiepatronen hebben om een realistisch anaal gevoel te creëren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende soorten masturbators die beschikbaar zijn. Het is belangrijk om je eigen voorkeuren, behoeften en comfortniveau in overweging te nemen bij het kiezen van een masturbator die het beste bij jou past.

Wat zijn de prijzen van een masturbator?

De prijzen van masturbators variëren afhankelijk van het type, de kwaliteit, het merk en de functies. Over het algemeen zijn er masturbators verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, variërend van betaalbaar tot luxe. Hier zijn enkele richtlijnen voor de prijzen van verschillende soorten masturbators:

 • Sleeve masturbators: Gemiddeld €10 - €50, afhankelijk van het materiaal, de textuur en het merk.

 • Pocket masturbators: Gemiddeld €5 - €30, afhankelijk van het type en de functies.

 • Realistische masturbators: Gemiddeld €20 - €200 of meer, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal, de details en de merknaam.

 • Vibrerende masturbators: Gemiddeld €20 - €150 of meer, afhankelijk van de vibratiefuncties, kwaliteit en merknaam.

 • Automatische masturbators: Gemiddeld €50 - €300 of meer, afhankelijk van de automatische bewegingen, functies en merknaam.

 • Dubbele masturbators: Gemiddeld €20 - €150 of meer, afhankelijk van de functies, textuur en merknaam.

 • Mond masturbators: Gemiddeld €20 - €150 of meer, afhankelijk van de details, textuur en merknaam.

 • Anale masturbators: Gemiddeld €20 - €150 of meer, afhankelijk van de textuur, details en merknaam.

Het is belangrijk om te onthouden dat de prijs niet altijd de kwaliteit van een masturbator weerspiegelt. Het is raadzaam om reviews en feedback van andere gebruikers te lezen en te vergelijken voordat je een aankoop doet. Het is ook belangrijk om een betrouwbare verkoper te kiezen en de instructies van de fabrikant op te volgen voor veilig en bevredigend gebruik.

 

 

 

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss