Buttplug kopen

Ben je benieuwd naar anaal spelen, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je experimenteren met achterdeurplezier - alleen of met een partner? Het proberen van een buttplug kan een geweldige introductie zijn tot anale seksspeeltjes. 

Als je klaar bent om je eerste buttplug te kopen, is dit wat je moet weten. 

Finger First, uhoeft uw kont niet te vingeren voordat u een buttplug koopt, maar het is een goed idee om te weten of u van anale stimulatie houdt voordat u uw geld uitgeeft. Vingers zijn vaak de gemakkelijkste manier om daar achter te komen. Je kunt je eigen achterdeur aanraken tijdens masturbatie of je partner kan het voor je doen. Of je penetratie probeert of niet, is aan jou.

Denk aan de sensaties. Voelt het goed? Het kan echt als een taboe voelen, dat gebied is tenslotte meestal een uitgang. Maar hou je van de sensaties? Als er een vingertop in gleed, heb je ervan genoten? Als je ja antwoordt, is een buttplug een geweldige volgende stap.

Begin met een kleine buttplug te kopen

Tenzij je kont regelmatig wordt gepenetreerd en uitgerekt, begin dan altijd klein met elk anaal speeltje dat je probeert. Buttplugs zijn er in verschillende maten, waaronder heel klein en dun. Waarom? Omdat niet iedereen dezelfde maat wil of nodig heeft, en door klein te beginnen, kan je lichaam zich aanpassen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft anaal geen pijn te doen, en als je eerst een kleine buttplug koopt, kun je het ongemak dat je voelt verminderen. 

Elke buttplug die je koopt, moet aan één kant taps toelopen voor gemakkelijke toegang. Het moet ook een brede basis aan het andere uiteinde hebben. Dit zou comfortabel tegen je kont moeten zitten als de plug eenmaal is ingestoken. Steek niets in je kont zonder de basis, want het kan omhoog gaan in je rectum en dingen krijgen. De enige manier om het er op dat moment uit te krijgen, is door naar de eerste hulp te gaan.

Let goed op het materiaal voordat je een buttplug gaat kopen
  

Let goed op het materiaal van je buttplug De anus is een extreem gevoelig deel van je lichaam. Het is ook waar poep uit je lichaam komt. Je hebt dus een buttplug nodig die je geen pijn doet, maar die ook makkelijk schoon te maken is. En als dat zo is, moet je de buttplug grondig kunnen reinigen. Bepaalde materialen, zoals zacht plastic, rubber of gelei, kunnen realistischer aanvoelen, maar ze kunnen niet volledig worden gesteriliseerd en ze kunnen na een tijdje geuren vasthouden. Buttplugs van siliconen en metaal kunnen in de vaatwasser of in kokend water worden gesteriliseerd, zolang het maar geen vibrerende buttplug is. Zeep en water zijn voldoende om elk seksspeeltje schoon te maken, maar als je er zeker van wilt zijn dat je buttplug extra schoon is, kies dan een speciale sextoy reiniger.

Als u een buttplug gaat kopen koop dan ook een glijmiddel


Als je een buttplug koopt, moet je ook voldoende glijmiddel kopen. Geen anaal spel is compleet zonder. En nee, spuug is geen goed glijmiddel. Er zijn een paar belangrijke ingrediënten om ervoor te zorgen dat je eerste ervaring geen pijn doet en glijmiddel is een grote. Hoe meer glijmiddel, hoe beter. Het soort glijmiddel dat je gebruikt, hangt af van waar je seksspeeltje van gemaakt is. Als het metaal, hout of hard plastic is, kun je siliconen glijmiddel gebruiken. Maar als het is gemaakt van siliconen of een zachter plastic of gelei, gebruik dan een glijmiddel op waterbasis. Voeg meer toe dan je denkt nodig te hebben en pas zo nodig opnieuw toe terwijl je speelt. zorg ervoor dat je buttplug extra goed schoon is.

Buttplugs online kopen en de services als bij een fysieke winkel.

Als u besluit een buttplug te gaan kopen en u heeft vragen of problemen met bestellen dan is onze klantenservice op werkdagen te bereiken. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden of u verder helpen met het kopen of kiezen van de door u gewilde buttplugs. Wij voeren verschillende merken condooms waaronder durex, Billy Boy en Amor.

Anoniem buttplugs kopen.

Uiteraard worden onze leveringen zeer anoniem verzonden. dit houd in dat alle buttplugs in een blanco verpakking wordt verstuurd en nimmer bij de buren mag worden afgegeven, zodat u verzekerd bent dat alles op een zeer discrete manier wordt afgehandeld. Ook is het mogelijk om vanaf de site te mailen om het gekozen artikel eerst met elkaar te bespreken. Uiteraard worden deze mails niet opgeslagen en doet u dus geheel anoniem.

Uw buttplug veilig afrekenen.

Wanneer u uw buttplug gekozen heeft en wilt afrekenen hebben wij verschillende mogelijkheden. I-Deal is wel de meest gebruikte methode maar ook maken wij gebruik van de diensten van afterpay wat inhoud dat u uw buttplug achteraf kan afrekenen. Voor onze klanten in België is afterpay helaas  nog niet mogelijk. u kunt dan kiezen voor MisterCash of vooruit overmaken. Kopen van buttplugs wordt wel heel makkelijk gemaakt zo.

Makkelijk navigeren om uw buttplug te vinden.

Onze winkel is zo ingericht dat u alle anaalplugs makkelijk kan terug vinden in de verschillende categorieën. Want het kan niet de bedoeling zijn dat u urenlang moet zoeken om een artikel naar keuze te vinden. Wij hebben hieronder al een aantal mogelijkheden gegeven om uw buttplugs te vinden, de andere vindt u links op het scherm.

Buttplug kopen

© 2012 - 2023 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss