Penispomp kopen

Een Penispomp kopen kan je overal maar waar moet je nu op letten alvorens je een penispomp gaat kopen.

ASSORTIMENT PENISPOMPEN

Als je van plan bent om een penispomp te gaan kopen, zijn er verschillende opties om te overwegen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om een penispomp te kopen:

 1. Onderzoek: Doe wat onderzoek om meer te weten te komen over penispompen, hoe ze werken, welke soorten er zijn en welke resultaten je kunt verwachten. Lees reviews en informatie van betrouwbare bronnen om een goed begrip te krijgen van wat je kunt verwachten van een penispomp.

 2. Budget: Bepaal je budget voor de penispomp. Penispompen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, variërend van betaalbare opties tot premium modellen. Zorg ervoor dat je een budget hebt dat past bij jouw financiële mogelijkheden.

 3. Kwaliteit en materiaal: Kies voor een penispomp van goede kwaliteit en gemaakt van veilige materialen. Penispompen zijn meestal gemaakt van materialen zoals siliconen, ABS plastic, of acryl. Let op het materiaal van de pomp en zorg ervoor dat het veilig is voor gebruik op de huid.

 4. Formaat en functies: Overweeg het formaat en de functies van de penispomp. Er zijn verschillende maten en ontwerpen beschikbaar, variërend van handpompen tot elektrische pompen, en van eenvoudige modellen tot modellen met extra functies zoals drukregeling, vacuümregeling, of vibraties. Kies een penispomp die past bij jouw behoeften en comfortniveau.

 5. Betrouwbare verkoper: Koop je penispomp bij een betrouwbare verkoper. Kies voor een gerenommeerde winkel of online winkel met goede recensies en klantenservice. Zorg ervoor dat je een origineel en authentiek product koopt om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

 6. Veiligheid en gebruik: Lees de gebruiksinstructies en veiligheidsrichtlijnen zorgvuldig door voordat je de penispomp gebruikt. Volg de aanbevolen gebruiksinstructies en gebruik de penispomp veilig om letsel of complicaties te voorkomen.

 1. Drukregeling: Let op de drukregeling van de penispomp. Sommige penispompen hebben een handmatige drukregeling, terwijl andere elektrische pompen automatische drukregeling hebben. Het is belangrijk om een penispomp te kiezen met een drukregeling die comfortabel en veilig is voor jouw gebruik.

 2. Maat: Controleer de maat van de penispomp en zorg ervoor dat deze geschikt is voor jouw lichaam. Te kleine of te grote penispompen kunnen oncomfortabel zijn en mogelijk niet de gewenste resultaten opleveren. Meet de omtrek en lengte van je penis nauwkeurig en kies een penispomp die daarbij past.

 3. Onderhoud: Let op het onderhoud van de penispomp. Sommige penispompen zijn eenvoudig schoon te maken, terwijl andere meer onderhoud nodig hebben. Kies een penispomp die past bij jouw bereidheid en vermogen om regelmatig schoon te maken en te onderhouden.

 4. Privacy: Houd rekening met privacy bij het kopen van een penispomp. Sommige winkels en online verkopers bieden discrete verzending en verpakking om jouw privacy te beschermen. Controleer de privacybeleid van de verkoper om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke informatie en aankoop discreet worden behandeld.

 5. Merk en reputatie: Overweeg het merk en de reputatie van de penispomp. Kies voor bekende en betrouwbare merken die goede beoordelingen hebben en een goede reputatie hebben op het gebied van kwaliteit, veiligheid en klantenservice.

 6. Persoonlijke behoeften en doelen: Ten slotte is het belangrijk om je persoonlijke behoeften en doelen in overweging te nemen bij het kopen van een penispomp. Wat zijn jouw specifieke doelen en verwachtingen? Welke functies en specificaties zijn voor jou belangrijk? Denk na over wat je wilt bereiken met het gebruik van een penispomp en kies een model dat daarbij past.

Het is altijd een goed idee om zorgvuldig onderzoek te doen, de gebruiksinstructies te volgen.

Is een penispomp schadelijk?

Het gebruik van een penispomp kan in sommige gevallen risico's met zich meebrengen als het niet op de juiste manier wordt gebruikt. Het is belangrijk om de gebruiksinstructies van de penispomp zorgvuldig te volgen en rekening te houden met de volgende mogelijke risico's:

 • Overmatige druk: Het gebruik van te hoge druk in een penispomp kan leiden tot overmatige druk op de penis en kan leiden tot ongemak, pijn, blauwe plekken, zwelling, of zelfs beschadiging van de weefsels en bloedvaten. Het is belangrijk om de druk te reguleren en niet te overdrijven.

 • Gebruik van een te kleine maat: Het gebruik van een penispomp met een te kleine maat kan ongemak veroorzaken en kan de penis te strak vastzetten, wat kan leiden tot ongewenste effecten zoals blauwe plekken, zwelling of beschadiging van de huid en weefsels.

 • Onjuist gebruik: Onjuist gebruik van een penispomp, zoals het te lang of te vaak gebruiken, kan leiden tot negatieve effecten op de penis, zoals verminderde gevoeligheid, tijdelijke of permanente erectiestoornissen, of andere seksuele disfuncties.

 • Medische contra-indicaties: Er zijn bepaalde medische aandoeningen, zoals bloedstollingsstoornissen, hoge bloeddruk, diabetes of andere gezondheidsproblemen, waarbij het gebruik van een penispomp mogelijk niet veilig is. Het is belangrijk om medisch advies in te winnen als je gezondheidsproblemen hebt voordat je een penispomp gebruikt.

Om risico's te minimaliseren en veilig gebruik te waarborgen, is het belangrijk om de gebruiksinstructies van de penispomp nauwgezet te volgen, de juiste maat te kiezen, de druk te reguleren en niet te overdrijven.

Hoe lang mag je een penispomp achter elkaar gebruiken?

Het is belangrijk om de aanbevolen richtlijnen van de fabrikant van de penispomp te volgen met betrekking tot het gebruik van de penispomp, inclusief de duur van het gebruik. Over het algemeen wordt aangeraden om penispompen niet langer dan 15 tot 30 minuten per sessie te gebruiken. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te lezen en te volgen om overmatige druk of langdurig gebruik te voorkomen, wat tot ongewenste effecten kan leiden.

Het is ook belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en te stoppen met het gebruik van de penispomp als je ongemak, pijn, blauwe plekken, zwelling of andere ongewenste effecten ervaart. Overmatig of langdurig gebruik van een penispomp kan de penis beschadigen en kan leiden tot verminderde gevoeligheid, tijdelijke of permanente erectiestoornissen, of andere seksuele disfuncties.

Daarnaast is het ook belangrijk om regelmatig pauzes te nemen tijdens het gebruik van de penispomp om de bloedtoevoer naar de penis te herstellen en de druk te verminderen. Het wordt over het algemeen afgeraden om de penispomp continu te gebruiken zonder onderbrekingen. Het is belangrijk om de richtlijnen van de fabrikant en de signalen van je eigen lichaam te volgen om veilig gebruik van een penispomp te waarborgen. Raadpleeg een medische professional als je vragen of zorgen hebt over het gebruik van een penispomp.

Wordt je penis groter van een penispomp?

Het gebruik van een penispomp kan tijdelijk leiden tot een grotere en stevigere erectie, maar het is belangrijk om te begrijpen dat dit effect slechts tijdelijk is en geen permanente vergroting van de penis oplevert. Een penispomp creëert een vacuüm rondom de penis, waardoor er bloed in de zwellichamen van de penis wordt gezogen en een erectie ontstaat. Hierdoor kan de penis er groter en voller uitzien dan in een normale, niet-opgewonden toestand.

Echter, het gebruik van een penispomp zal niet leiden tot permanente vergroting van de penis in termen van grootte of lengte. Langdurig of overmatig gebruik van een penispomp kan zelfs schadelijk zijn en kan leiden tot mogelijke bijwerkingen zoals verminderde gevoeligheid, tijdelijke of permanente erectiestoornissen, of andere seksuele disfuncties.

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over het gebruik van een penispomp en het niet te beschouwen als een methode om de grootte van de penis permanent te vergroten.

Verschillende soorten penispompen.

Er zijn verschillende soorten penispompen beschikbaar op de markt, elk met hun eigen kenmerken en ontwerpen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten penispompen:

 1. Handmatige penispomp: Dit is de meest traditionele vorm van penispomp en wordt meestal bediend door middel van een handpomp. De gebruiker plaatst de cilinder over de penis en gebruikt vervolgens de handpomp om een vacuüm te creëren, waardoor er bloed in de zwellichamen van de penis wordt gezogen en een erectie ontstaat.

 2. Elektrische penispomp: Dit type penispomp werkt op batterijen of elektriciteit en heeft een automatische pompfunctie. De gebruiker hoeft niet handmatig te pompen, maar kan in plaats daarvan een knop of een schakelaar gebruiken om de pompfunctie te activeren, waardoor een vacuüm wordt gecreëerd.

 3. Waterdichte penispomp: Dit is een speciaal type penispomp dat onder water kan worden gebruikt, bijvoorbeeld onder de douche of in bad. Het heeft meestal een waterdichte behuizing en wordt gebruikt in combinatie met water om een vacuüm te creëren.

 4. Hybride penispomp: Dit type penispomp combineert handmatige en elektrische functies. Het heeft meestal een handpomp, maar kan ook worden aangedreven door elektriciteit voor een gemakkelijkere en efficiëntere bediening.

 5. Automatische penispomp: Dit is een geavanceerdere vorm van penispomp die gebruikmaakt van een elektronisch bedieningssysteem en sensoren om de druk en het vacuümniveau te regelen. Het kan vaak worden geprogrammeerd met verschillende instellingen en heeft meer geavanceerde functies.

Welke merken penispompen zijn er?

Er zijn verschillende merken die penispompen aanbieden. Hier zijn enkele bekende merken in de markt van penispompen:

 • Bathmate: Bathmate is een populair merk dat bekend staat om zijn hydropompen, wat watergebaseerde penispompen zijn. Ze bieden verschillende modellen en maten aan en staan bekend om hun gebruiksgemak en effectiviteit.

 • Penomet: Penomet is een ander bekend merk dat ook hydropompen aanbiedt. Ze bieden pompen aan in verschillende kleuren en maten en staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit.

 • SizeGenetics: SizeGenetics is een merk dat bekend staat om zijn penisverlengers, maar biedt ook penispompen aan. Ze richten zich op comfort en effectiviteit bij het vergroten van de penis.

 • Vacurex: Vacurex is een merk dat bekend staat om zijn vacuümtherapie systemen, waaronder penispompen. Ze bieden verschillende modellen en maten aan en zijn gericht op het helpen van mannen met erectiestoornissen.

 • Pipedream: Pipedream is een bekend merk in de erotiek-industrie en biedt ook penispompen aan. Ze hebben verschillende modellen, waaronder handmatige en elektrische penispompen, en staan bekend om hun diversiteit en kwaliteit.

 • Fleshlight: Hoewel Fleshlight vooral bekend is om zijn seksspeeltjes voor mannen, bieden ze ook penispompen aan. Ze hebben verschillende modellen en maten en zijn bekend om hun innovatieve ontwerpen en duurzaamheid.

Het is belangrijk om bij het kiezen van een merk penispomp rekening te houden met de kwaliteit, veiligheid, en gebruiksgemak van het product. Het is raadzaam om reviews en beoordelingen van andere gebruikers te raadplegen en zorgvuldig de instructies van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een penispomp

Wat kost een Penispomp?

De prijs van een penispomp kan variëren, afhankelijk van het merk, het type, de kwaliteit en de functies van de pomp. Over het algemeen zijn er penispompen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, variërend van enkele tientallen euro's tot enkele honderden euro's.

De eenvoudigste handmatige penispompen kunnen beginnen bij ongeveer 20 euro en oplopen tot 50 euro. Deze zijn meestal gemaakt van eenvoudige materialen zoals plastic en bieden basisfunctionaliteit.

De geavanceerdere handmatige penispompen, zoals hydropompen die watergebaseerd zijn, of penispompen met extra functies zoals drukmeters of verwisselbare cilinders, kunnen variëren van 50 euro tot 150 euro of meer, afhankelijk van het merk en de kwaliteit.

Elektrische penispompen, die vaak meer comfort en gemak bieden, kunnen duurder zijn en variëren van 100 euro tot enkele honderden euro's, afhankelijk van de merknaam, de kwaliteit en de functies.

Worden penispompen veel gebruikt?

Het gebruik van penispompen is een persoonlijke keuze en kan variëren van persoon tot persoon. Er zijn mannen die penispompen regelmatig gebruiken als een hulpmiddel om erecties te verbeteren of om tijdelijke vergroting van de penis te verkrijgen, terwijl anderen het minder vaak gebruiken of helemaal niet.

Penispompen kunnen worden gebruikt door mannen met erectieproblemen, zoals erectiestoornissen, om een erectie te bevorderen en te behouden. Ze kunnen ook worden gebruikt door mannen die op zoek zijn naar een tijdelijke toename van de grootte van de penis voor esthetische doeleinden of om meer zelfvertrouwen te krijgen tijdens seksuele activiteit. Daarnaast kunnen penispompen ook worden gebruikt in het kader van seksueel genot en plezier, als onderdeel van een speeltje of een seksspel met een partner.

Welke penispomp moet ik kopen?

Het is belangrijk om bij het kopen van een penispomp rekening te houden met verschillende factoren, zoals jouw persoonlijke behoeften, comfortniveau, budget en kwaliteit. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van een geschikte penispomp:

 • Kies het juiste type: Er zijn verschillende soorten penispompen, zoals handmatige penispompen, elektrische penispompen en automatische penispompen. Handmatige penispompen vereisen handmatige bediening, terwijl elektrische en automatische penispompen doorgaans gemakkelijker te gebruiken zijn. Kies het type dat het beste bij jouw voorkeur en behoeften past.

 • Kijk naar de kwaliteit van het materiaal: Zorg ervoor dat de penispomp is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals medische kwaliteit siliconen of veilig plastic. Dit zorgt voor duurzaamheid en veiligheid tijdens het gebruik.

 • Let op de drukregeling: Een goede penispomp moet een drukregeling hebben om de druk in de cilinder te kunnen aanpassen. Dit stelt je in staat om de druk geleidelijk op te bouwen en aan te passen aan jouw comfortniveau.

 • Let op de cilindergrootte: De cilindermaat van de penispomp moet passen bij de grootte van jouw penis. Te kleine of te grote cilinders kunnen ongemakkelijk zijn of minder effectief in gebruik. Kies een penispomp met een cilindermaat die geschikt is voor jouw penisgrootte.

 • Overweeg extra functies: Sommige penispompen worden geleverd met extra functies, zoals ingebouwde vibraties, manometers, of speciale textuur of vormgeving in de cilinder. Overweeg of deze extra functies voor jou van belang zijn en of ze passen bij jouw behoeften en budget.

 • Budget: Penispompen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Stel een budget vast dat past bij jouw financiële mogelijkheden en zoek naar penispompen binnen dat budget. Let echter ook op de kwaliteit en functionaliteit van de penispomp om een goede prijs-kwaliteitverhouding te waarborgen.

Het is ook aanbevolen om reviews van andere gebruikers te lezen op het internet.

Penispomp online kopen

Als je een penispomp online wilt kopen, zijn er verschillende betrouwbare websites waar je terecht kunt. Hier zijn enkele tips om veilig en succesvol een penispomp online te kopen:

 • Koop bij een gerenommeerde verkoper: Kies een betrouwbare en gerenommeerde verkoper of webwinkel met een goede reputatie. Controleer de betrouwbaarheid van de website, lees reviews van andere klanten en zorg ervoor dat de verkoper bekend staat om kwaliteitsproducten en goede klantenservice.

 • Controleer de productinformatie: Zorg ervoor dat de penispomp die je wilt kopen voldoet aan jouw behoeften en verwachtingen. Controleer de productinformatie zorgvuldig, inclusief de specificaties, materialen, grootte, drukregeling en eventuele extra functies.

 • Controleer de prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende penispompen op verschillende websites om ervoor te zorgen dat je een redelijke en competitieve prijs betaalt voor het product. Wees echter voorzichtig met te goedkope penispompen, omdat deze mogelijk van lagere kwaliteit kunnen zijn.

 • Controleer de verzend- en retourvoorwaarden: Controleer de verzend- en retourvoorwaarden van de website waar je de penispomp wilt kopen. Zorg ervoor dat ze redelijk zijn en voldoen aan jouw verwachtingen. Houd ook rekening met eventuele verzendkosten en retourbeleid.

 • Lees reviews en beoordelingen: Zoek naar reviews en beoordelingen van andere klanten over de penispomp die je wilt kopen. Dit kan je helpen om een beter inzicht te krijgen in de kwaliteit, effectiviteit en gebruikservaring van het product.

 • Bescherm je privacy: Let op de privacy- en beveiligingsmaatregelen van de website waar je de penispomp wilt kopen. Zorg ervoor dat de website veilig is en jouw persoonlijke gegevens, zoals creditcardgegevens, beschermd worden.

 • Controleer de garantie: Controleer of de penispomp wordt geleverd met een garantie. Een garantie kan je gemoedsrust bieden en bescherming bieden tegen defecten of problemen met het product.

Door zorgvuldig onderzoek te doen, reviews te lezen, de productinformatie te controleren en te kopen bij een betrouwbare verkoper, kun je veilig en succesvol een penispomp online kopen. Vergeet niet om altijd de gebruiksinstructies van de penispomp te volgen

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss