Sexpop kopen

Een sexpop kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij erotiek accessoires. Wij leveren al ruim 5 jaar alle gekochte sexpoppen door geheel Nederland. Na die 5 jaar kunnen we gerust zeggen dat wij de leukste en gezelligste sexshop zijn die er nu is en waar u nog klant bent en geen afnemer.

Een sexpop online kopen en de services krijgen als bij een fysieke winkel.

Als u besluit een sexpopte gaan kopen en u heeft vragen of problemen met bestellen dan is onze klantenservice op werkdagen te bereiken. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden of u verder helpen met het kopen of kiezen van de door u gewilde sexpoppen. 

Anoniem een sexpop kopen.

Uiteraard worden onze leveringen zeer anoniem verzonden. dit houd in dat alle sexpoppen in een blanco verpakking wordt verstuurd en nimmer bij de buren mag worden afgegeven, zodat u verzekerd bent dat alles op een zeer discrete manier wordt afgehandeld. Ook is het mogelijk om vanaf de site te mailen om het gekozen artikel eerst met elkaar te bespreken. Uiteraard worden deze mails niet opgeslagen en doet u dus geheel anoniem.

Uw sexpop veilig afrekenen.

Wanneer u uw sexpop gekozen heeft en wilt afrekenen hebben wij verschillende mogelijkheden. I-Deal is wel de meest gebruikte methode maar ook maken wij gebruik van de diensten van afterpay wat inhoud dat u uw sexpop achteraf kan afrekenen. Voor onze klanten in België is afterpay helaas  nog niet mogelijk. u kunt dan kiezen voor MisterCash of vooruit overmaken. Kopen van lovedolls wordt wel heel makkelijk gemaakt zo.

Makkelijk navigeren om uw Sexpop te vinden.

Onze winkel is zo ingericht dat u alle sexpoppen makkelijk kan terug vinden in de verschillende categorieën. Want het kan niet de bedoeling zijn dat u urenlang moet zoeken om een artikel naar keuze te vinden. Wij hebben hieronder al een mogelijkheid gegeven om uw dildo te vinden, de andere vindt u links op het scherm.

sexpop kopen

© 2012 - 2022 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel