Artikel 10 van 27

LOVENSE - HYPHY DUAL-END VIBRATOR

Artikelnummer: E32466
€ 139,00 (inclusief btw)

Lovense Nora is een populair seksspeeltje ontworpen voor vrouwen. Het is een Bluetooth-compatibele vibrator die op afstand kan worden bediend met behulp van een smartphone-app of een computer. Het speeltje heeft een roterende kop voor interne stimulatie en een vibrerende arm voor externe clitorale stimulatie.

Kenmerken lovense Nora

Een van de belangrijkste kenmerken van Lovense Nora is de mogelijkheid om op afstand te worden bediend via internet, waardoor het geschikt is voor langeafstandsrelaties of voor koppels die nieuwe vormen van intimiteit willen ontdekken. Met de app kunnen partners het apparaat overal ter wereld verbinden en bedienen, wat een niveau van interactiviteit en opwinding toevoegt aan hun seksuele ervaringen.

Bovendien is Lovense Nora uitgerust met sensoren die reageren op de bewegingen van de gebruiker, wat zorgt voor een meer persoonlijke ervaring. Het kan worden gesynchroniseerd met ander Lovense-speelgoed, zoals de Lovense Max voor mannen, voor een gesynchroniseerd koppelspel.

Lovense Nora was de eerste bluetooth vibrator. Hiermee kunt u uw speelgoed bedienen via je smartphone, synchroniseren met muziek, geef controle op controle om een partner op elke afstand en hebben lange afstand seks! Het hoofd van Nora draait, zodat u de G-spot te raken. De clitoris arm bevat een vibrator, waardoor dubbele stimulatie.

Eigenschappen Lovense Nora
 

Sluiten Range Control - Gebruik uw smartphone om de luchtpomp en trillingen instellingen tijdens solo spelen aan te passen.
Long Distance Control - Onze app maakt het mogelijk om een partner controle te laten nemen vanaf een afstand.
Long Distance Sex - In staat om te synchroniseren met Nora door LOVENSE over de internet- waardoor LDR koppels ervaren intiem.

- Roterende kop heeft 3 instellingen g-spot stimulatie
- Vibrerende arm biedt sterke trillingen aan de clitoris
- Ronddraaien kralen massage van de muren van de vagina
- Volledig waterdicht

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss