Artikel 20 van 20

DE EERSTE KEER PROSTAAT MASSAGE

De prostaat is een van de interne, mannelijke geslachtsorganen en wordt daarom ook wel de mannelijke G-spot (of P-spot) genoemd. Het is een zeer gevoelig orgaan en kan daarom perfect gestimuleerd worden door een heerlijke massage . Deze Prostaat massage wordt gegeven ongeacht de geaardheid van de man. We durven vrijmoedig te zeggen: veel mannen zijn er alleen tegen omdat ze het nog niet hebben geprobeerd. Daarom, beste mannen, ontspan en geniet er gewoon van! Met de juiste partner is er geen behoefte aan valse schaamte. De prostaatmassage is een oude, plezierige oefening die je een heel nieuw orgasmegevoel kan geven. En voor het geval je het nog niet wist: veel partners verwennen hun dierbaren graag op deze manier en hebben er veel plezier in.

Voorbereideing Prostaat Massage.

Hoe wordt de prostaatmassage een onvergetelijke ervaring? je begint met het reinigen, dit kan simpel meet een anaal douche.je moet sowieso ontspannen zijn dus richt je er niet gelijk op. maar ga op een rustige en relaxte manier te werk. Zorg dat je een goed glijmiddel in huis hebt. Het beste is een anaal glijmiddel. Deze is speciaal gemaakt voor anale seks. Voor de rest zorg dat je een gladde anaalvibrator heb die gemaakt is voor P-spot massage. Doe je het met je eigen vingers wat overigens ook heel goed kan zorg dan dat je geen nepnagels of lange nagels hebt.

De eerste keer.

Voorbereiding is belangrijk dus bespreek met elkaar dat je dit gaat proberen. Zorg dat er een ontspannen sfeer heerst. Het is belangrijk dat je partner voelt dat ze in goede handen zijn, dat ze zich kunnen laten gaan en dat ze ontspannen zijn. Misschien begin je met een sensuele pijpbeurt en masseer je eerst je testikels en perineum. Dan werk je langzaam naar voren. Masseer eerst het buitenste gebied totdat alles los en ontspannen is, dan ga je voorzichtig verder naar de anus De prostaat is richting de navel. Dat betekent: als de man op zijn rug ligt, moet de vinger of de anaal vibrator naar boven worden gebogen om de P-spot te bereiken. Nu kun je spelen met bewegingen en druk. De stimulatie van de prostaat werkt ook van buitenaf. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het gevoelige gebied tussen het scrotum en de anus te masseren, zodat de druk de prostaat bereikt. Je zult zien, je speelkameraadje beleeft een heel nieuw gevoel van plezier!

TIPS Prostaat massage.

Wil je samen met je partner de prostaatmassage proberen? Praat vooraf in een ontspannen sfeer over het onderwerp of geef je partner een elegante hint. Voorbeeld: “Ik las onlangs iets over prostaatmassage. Op de een of andere manier klonk het erg spannend. Heb je dat al eens geprobeerd?...“ 


Tref de juiste voorbereidingen om je veilig en comfortabel te voelen: Geen lange of scherpe vingernagels, glijmiddel in huis hebben, eventueel anaal spoelen, een ontspannen sfeer creëren, etc. 


Wees zachtaardig, geduldig en werk langzaam. Masseer eerst de anus van buitenaf en maak de sluitspier los voordat u met uw vinger of vibrator de prostaat binnendringt. Zorg ervoor dat je partner een comfortabele houding kan aannemen en ontspannen is. Vertrouwen is hiervoor de beste basis!

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss