Over sexshop Erotiek-Accessoires

Sexshop Erotiek-Accessoires heeft meer dan 3000 sextoys die wij direct uit voorraad leveren. Ons assortiment bestaat uit sextoys voor mannen en sextoys voor vrouwen, zoals elke goede sexshop hebben wij onze sextoys zo geordend dat u gemakkelijk de producten terug kan vinden. Zo hebben de sextoys voor mannen of vrouwen een apart navigatiemenu zodat u elke sextoy kan vinden die u wilt hebben.

Wij leveren ook buiten Nederland, zo hebben wij een website in België en Duitsland. 

Erotic-Accessories.de

Erotiek-Accessoires.be

erotiek-accessoires.nl

Wat zijn de meeste verkochte sextoys?

Je kan niet zeggen dat 1 product het meest verkocht wordt maar we kunnen wel zeggen dat vibrators, dildo's en voor mannen de masturbators en penispompen zeer veel verkocht worden. Ook zien we in onze sexshop dat de verkoop van anaaltoys met name buttpugs zeer veel verkocht worden. De top 10 van de meest verkochte sextoys zijn:

  1. Vibrators
  2. Penisringen
  3. Dildo's
  4. Masturbators
  5. Anaaltoys
  6. Penispompen
  7. Sextoys sets
  8. BDSM Toys
  9. Sextoys Accessoires
  10. Overig

Waar moet je op letten als je in een sexshop sextoys gaat kopen?

Uiteraard is het altijd goed om naar de prijs te kijken maar is dit nu het belangrijkste? Nee, je moet zeker kijken naar de materialen van de sextoys. Waar zijn ze van gemaakt? Welk glijmiddel kan ik daarvoor gebruiken? Zijn de materialen geschikt voor inwendig gebruik? Dit zijn vragen waar je niet direct stil bij staat, daarom geven wij in onze sexshop bij alle sekstoys specifieke product informatie. Zo kunt u als klant makkelijk zien welke sextoy waarvoor te gebruiken en welk glijmiddel geschikt is voor uw sextoy.

Bij welke sexshop kan ik met een gerust hart kopen?

Let bij het kopen in een sexshop altijd of de sexshop een keurmerk heeft. Zo is Erotiek-Accssoires aangesloten bij Q-Shops. Dit certificaat controleert ons op onze werkwijze en wettelijke verplichtingen als webshop, zodat u met een gerust hart in onze sexshop kan bestellen. Bekijk ook of u een telefoonnummer kunt vinden voor een klantenservice, in het geval u vragen of andere zaken moet bespreken. Want een winkel zonder telefoonnummer komt in deze tijd niet echt goed over.

Wat verkoopt een sexshop allemaal?

Sexshop erotiek-Accessoires verkoopt alle sextoys die je seksleven leuker en spannender kunnen maken. Uiteraard zullen er producten zijn die wij wel hebben en een andere sexshop niet en vice versa. Dat zie je natuurlijk altijd terug in alle soorten winkels, zelfs al verkopen ze het zelfde merk en dat is maar goed ook want zo heeft u als consument altijd de mogelijkheid verder te kijken waar nodig. Wij van Erotiek-Accessoires hebben in onze sexshop het assortiment zo samen gesteld, dat iedereen kan vinden wat hij wil. Zo heeft onze sexshop voordelige sextoys tot aan de wat luxere sextoys. Wij adviseren wel dat indien u een beginner bent met het gebruik van sextoys, u begint met een wat goedkoper model. Mocht het niet bevallen dan bent u niet meteen veel geld kwijt. Want in tegenstelling tot bijvoorbeeld een kleding zaak mogen sextoys niet geruild worden om hygiënische redenen. Dit is zo ook per wet geregeld.

Waarom heeft een sexshop een drogisterij?

Bijna elke sexshop heeft een drogisterij, dit houdt niet in dat er medicijnen verkocht worden of middelen die door een dokter voorgeschreven worden. Ook paracetamol koop je niet bij een sexshop. Wat verkoopt een sexshop dan wel in een drogisterij? Het is eigenlijk heel simpel. Want een goede sexshop verkoopt alle middelen die u gebruikt tijdens de seks, denk aan condooms of glijmiddel. Sexshop Erotiek-Accessoires heeft naast genoemde producten ook producten zoals massage olie of producten die stimulerend werken zoals Spaanse vlieg of erectiemiddelen.

Levert een sexshop alles discreet?

Elke goede sexshop levert alle producten discreet bij u af, zo ook Erotiek-Accessoires want het is niet de bedoeling dat u met rode wangetjes de deur open moet doen voor de postbode.

Correspondentie:

Erotiek-Accessoires is een onderdeel van VestersMedia en dit staat ook vermeld in alle correspondentie:

VestersMedia.nl

Vaargeul12

3224 CT Hellevoetsluis

KVK nummer: 54749379

BTW nummer: NL002032465B51

IBAN: NL84 RABO 0332 1615 60

BIC: RABONL2U

Contact

 

​E-mail info@vestersmedia.nl

Telefoon: 0031 (0)181 77 02 01

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss