Over sexshop Erotiek-Accessoires

sexshop Erotiek-Accessoires heeft meer dan 3000 sextoys die wij direct uit voorraad leveren. Ons assortiment bestaat uit sextoys voor mannen en sextoys voor vrouwen, zoals elke goede sexshop hebben wij onze sextoys zo ge-ordend dat u gemakkelijk de producten terug kan vinden. Zo hebben de sextoys voor mannen of vrouwen een aparte navigatiemenu zodat u elke sextoy kan vinden die u wilt hebben.

Wat zijn de meeste verkochte sextoys?

Je kan niet spreken dat 1 product het meest verkocht wordt maar we kunnen wel zeggen dat vibrators, dildo's en voor mannen de masturbators en penispompen zeer veel verkocht worden. Ook zien we in onze sexshop dat de verkoop van anaaltoys met name buttpugs zeer veel verkocht worden. De top 10 van de meest verkochte sextoys zijn:

  1. Vibrators
  2. Penisringen
  3. Dildo's
  4. Masturbators
  5. Anaaltoys
  6. Penispompen
  7. Sextoys sets
  8. BDSM Toys
  9. Sextoys Accessoires
  10. Overig

Waar moet je op letten als je in een sexshop sextoys gaat kopen?

Uiteraard is het altijd goed om naar de prijs te kijken maar is dit nu het belangrijkste? Nee, je moet zeker kijken naar de materialen van de sextoys. Waar zijn ze van gemaakt? Welk glijmiddel kan ik daarvoor gebruiken? zijn de materialen geschikt voor inwendig gebruik? Dit zijn vragen waar je niet direct stil bij staat, daarom geven wij in onze sexshop bij alle sekstoys specifieke product informatie. Zo kunt u als klant makkelijk zien welke sextoy waarvoor te gebruiken en welk glijmiddel geschikt is voor uw sextoy.

Bij welke sexshop kan ik met een gerust hart kopen?

Let bij het kopen in een sexshop altijd of de sexshop een keurmerk heeft. Zo is Erotiek-Accssoires aangesloten bij Q-Shops. Dit certificaat controleert ons op onze werkwijze en wettelijke verplichtingen als webshop, zodat u met een gerust hart in onze sexshop kan bestellen. Bekijk ook of u een telefoonnummer kunt vinden voor een klantenservice, in het geval u vragen of andere zaken moet bespreken. Want een winkel zonder telefoonnummer komt in deze tijd niet echt goed over.

Wat verkoopt een sexshop allemaal?

Sexshop erotiek-Accessoires verkoopt alle sextoys die je seksleven leuker en spannender kan maken. Uiteraard zullen er producten die wij wel hebben en een andere sexshop niet en vice versa. Dat zie je natuurlijk altijd terug in alle soorten winkels, zelfs al verkopen ze het zelfde merk en dat is maar goed ook want zo heeft u als consument altijd de mogelijkheid verder te kijken waar nodig. Wij van Erotiek-Accessoires hebben in onze sexshop het assortiment zo samen gesteld, dat er iedereen kan vinden wat hij wil. Zo heeft onze sexshop voordelige sextoys tot ook wat luxere sextoys. Wij adviseren wel als u een beginner bent met het gebruik van sextoys altijd met een wat goedkoper model in te stappen. Mocht het niet bevallen dan bent u niet uw geld kwijt. Want in tegenstelling tot bijvoorbeeld een kleding zaak mogen sextoys niet geruild worden en dit om hygiënische redenen. Dit is zo ook per wet geregeld.

Waarom heeft een sexshop een drogisterij?

Bina elke sexshop heeft een drogiterij, dit houdt niet in dat er medicijnen verkocht worden of middelen die door een dokter voorgeschreven worden. Ook paracetamol koop je niet bij een sexshop. Wat verkoopt een sexshop dan wel in een drogisterij? Het is eigenlijk heel simpel. Want een goede sexshop verkoopt alle middelen die u gebruikt tijdens de seks, denk aan condooms of glijmiddel. Sexshop Erotiek-Accessoires heeft naast genoemde producten ook producten zoals masage olie of producten die stimuleren werken zoals Spaanse vlieg of erectiemiddelen.

Levert een sexshop alles discreet?

Elke goede sexshop levert alle producten discreet bij u af, zo ook Erotiek-Accessoires want het is niet de bedoeling dat u met rode wangetjes de deur open moet doen voor de postbode.

Sexshop erotiek-accessoires is een onderdeel van:

VestersMedia.nl

vaargeul12

3224 CT Hellevoetsluis

tel: 0181 - 77 02 01

e-mail info@vestersmedia.nl

KVK nummer: 54749379

BTW nummer: NL002032465B51

Bank nummer: NL84 RABO 0332 1615 60

Biccode: RABONL2U

© 2012 - 2023 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss