Artikel 32 van 33

FLESHLIGHT - BOOST BANG LIGHT MEDIUM FLESH

Artikelnummer: E33996
€ 79,95 (inclusief btw)

De Fleshlight upgrade die je verdient!
Boost je seksuele bevrediging naar een hoger niveau met de gloednieuwe Boost Bang Fleshlight, een revolutionaire nieuwe masturbator ontworpen om mannen een nooit eerder gevoelde ervaring van intiem sensueel plezier te geven. De Fleshlight Boost neemt alles wat je leuk vindt aan Fleshlight producten en verhoogt het niveau. De Boost lijn van masturbators introduceert meer nieuwe functies dan enig ander product sinds het origineel.
De beste knal van je leven!
De "Turbo Tech" drijvende ringen van de Boost begroeten de man bij het binnendringen stevig en zorgen voor een perfecte grip. Na het penetreren van deze genotverhogende functie, doorkruis je een zeer gestructureerde, strakke gang bestaande uit geribbelde ringen en drijvende schijven die vakkundig zijn gemaakt om je erectie tot in de perfectie te strelen.
Naast de gloednieuwe behuizing en huidskleuren zijn de openingen gedetailleerder en levensechter dan ooit. Elke toy wordt ook geleverd met onze innovatieve Suction Control Cap, waarmee gebruikers hun gewenste strakheid kunnen instellen. Het eenrichtingsventiel laat lucht ontsnappen en creëert extreme zuigkracht met een verstelbare knop voor volledige controle.

NIEUWE FUNCTIES
- HIPER-REALISTISCHE SCHAAMLIPPEN
- NIEUWE HUIDTINTEN
- NIEUWE METALLIC BLAUWE BOOST CASE
- DUBBELE TURBOKAMER
- NIEUWE ZUIGKRACHTREGELING

Totale lengte: 24,75 cm
Insteekbare Lengte: 8.5" / 21,5 cm

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss