Goedkoop Glijmiddel

Je hoeft niet veel geld uit te geven om een goedkoop glijmiddel te kopen. er zijn genoeg goedkope glijmiddelen die je in ervaringen in de slaapkamer kunnen verhogen. Het is wel belangrijk om het verschil te zien tussen de verschillende toepassingen van goedkoop glijmiddel. Want je wil wel het goede glijmiddel gebruiken met de juiste toepassing. We hebben goedkoop glijmiddel op waterbasis, deze hebben goede glij eigenschappen en kunnen veilig gebruikt worden bij alle seksspeeltjes.

Assortiment goedkoop glijmiddel

Hier vindt u alle goedkope glijmiddelen van Erotiek-Accessoires.

goedkoop glijmiddel

Verschillen goedkoop glijmiddel

Voordat je goedkoop glijmiddel gaat kopen bedenk dan waar en waarvoor je het wil gebruiken. Onze glijmiddelen hebben wij onder gebracht in 3 soorten te weten:

Late we beginnen met de glijmiddelen op waterbasis, dit zijn vaak de goedkoopste glijmiddel die er te krijgen is. Hij is veilig in gebruik en heeft goede glij-eigenschappen. Aangezien ze op waterbasis zijn en dermatalogisch getest kan je ze veilig op de huid en ook belangrijk is dat dit goedkope glijmiddel ook op sextoys gebruikt kan worden. Deze tast het materiaal niet aan en is daarom ook het meest verkochte glijmiddel.

Goedkoop siliconen glijmiddel heeft betere glij-eigenschappen als de glijmiddel op waterbasis. Ook deze zijn dermatalogisch getest echter kan je deze niet op siliconen sextoys gebruiken want dan wordt het materiaal aangetast van de sextoys. Natuurliujk kan je ze wel gebruiken op glazen en metalen seksspeeltjes.

En als laatste hebben we goedkoop anaal glijmiddel. Deze is er ook in verschillende varianten maar de belngrijkste eigenschappen van goedkoop anaal glijmiddel is wel dat ze wat dikker zijn en langdurig werken.

Bij alle soorten glijmiddel zoals besproken heb je zeer veel diverse varianten zoals verwarmbare glijmiddel of glijmiddel die een tinteling geeft, deze vindt je bij de product omschrijvinen.

Goedkoop glijmiddel kopen bij Erotiek-Accessoires

Wij van erotiek-Accessoires hebben onze glijmiddelen zo ingekocht dat u zeker niet teveel betaald. Wij hebben een groot assortiment goedkoop glijmiddel op voorraad die we zeer discreet leveren. Bij elke goedkoop glijmiddel ontvangt u ook een sample gratis glijmiddel, ook bij andere sextoys uiteraard. Dus wacht niet en koop nu goedkoop glijmiddel bij Erotiek-Accessoires. Wij lveren alle goedkope glijmiddelen discreet en vaak binnen 1 dag discreet bij jouw af.

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss