Artikel 2 van 27

LOVENSE - GRAVITY THRUSTING DILDO

Artikelnummer: E33748
€ 169,00 (inclusief btw)

App-gestuurde, automatische stotende en vibrerende dildo van Lovense
Maak kennis met de Gravity Thrusting dildo- onze nieuwe stotende en vibrerende dildo met afstandsbediening.
Dankzij de sterke zuignap verandert hij elk glad oppervlak binnen enkele seconden in je sekspartner, en ongeacht de hoek of de positie die je verkiest, zal Gravity zich aanpassen en je de perfecte solo-speelervaring geven, of Gravity als speciale gast hebben. vervul alle trio-fantasieën die je met je partner hebt.

  • Dubbele sensaties: Trillingsmotor aan de punt en tot 140 slagen/min, slaglengte van 3 cm (1,18 inch).
  • Handenvrij: Sterke zuignap maakt handsfree gebruik mogelijk door hem op gladde oppervlakken te bevestigen.
  • Super krachtig en duurzaam:
  • Elke motor zorgt voor intense sensaties die tijdens de 4 uur batterijgebruik meerdere keren tot orgasmes zullen leiden.
  • extra notities: De bewering dat de zwaartekracht 240 minuten duurt na een volledige lading, is in de veronderstelling dat je het op niveau 1 uitvoert (de eerste vibratiemodus). Dit zijn de specificaties:


- Materialen: lichaamsveilige siliconen/roestvrij staal
- Gewicht: 385,6 g
- Opladen: 120 minuten
- Gebruikstijd: tot 240 minuten
- Stand-by: tot 120 uur
- Waterdicht: IPX6 waterbestendig
 

Over lovense en GRAVITY THRUSTING DILDO

De Lovense Gravity Thrusting Dildo is een seksspeeltje ontworpen voor seksueel genot en stimulatie. Het wordt vervaardigd door Lovense, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van hightech seksspeeltjes. De Gravity Thrusting Dildo heeft een realistisch ontwerp met een vibrerende functie en een stotende beweging. 

Het speeltje is gemaakt van lichaamsveilige siliconen, een niet-poreus en hypoallergeen materiaal dat veel wordt gebruikt in seksspeeltjes. Het heeft een motor aan de binnenkant die zorgt voor trillingen en een stuwmechanisme om de bewegingen van penetratie na te bootsen. De snelheid en intensiteit van de trillingen en stoten kan  worden geregeld met knoppen of een smartphone-app.

Een opvallend kenmerk van de Lovense Gravity Thrusting Dildo is de mogelijkheid om verbinding te maken met een smartphone of computer via Bluetooth of Wi-Fi. Hierdoor kunnen gebruikers het speelgoed op afstand bedienen, aangepaste patronen maken en zelfs synchroniseren met interactieve inhoud zoals audio, video of virtual reality. 

 

© 2012 - 2024 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss