Glijmiddel kopen

Glijmiddel kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij erotiek accessoires. Wij leveren al ruim 5 jaar alle gekochte glijmiddelen door geheel Nederland. Na die 5 jaar kunnen we gerust zeggen dat wij de leukste en gezelligste sexshop zijn die er nu is en waar u nog klant bent en geen afnemer.

Glijmiddel online kopen en de services als bij een fysieke winkel.

Als u besluit glijmiddel te gaan kopen en u heeft vragen of problemen met online bestellen dan is onze klantenservice op werkdagen te bereiken. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden of u verder helpen met het kopen of kiezen van de door u gewilde glijmiddel. 

Anoniem glijmiddel kopen.

Uiteraard worden onze leveringen zeer anoniem verzonden. dit houd in dat alle glijmiddelen in een blanco verpakking wordt verstuurd en nimmer bij de buren mag worden afgegeven, zodat u verzekerd bent dat alles op een zeer discrete manier wordt afgehandeld. Ook is het mogelijk om vanaf de site te mailen om het gekozen artikel eerst met elkaar te bespreken. Uiteraard worden deze mails niet opgeslagen en doet u dus geheel anoniem.

Uw glijmiddel veilig afrekenen.

Wanneer u  uw glijmiddel gekozen heeft en wilt afrekenen hebben wij verschillende mogelijkheden. I-Deal is wel de meest gebruikte methode maar ook maken wij gebruik van de diensten van afterpay wat inhoud dat u uw sextoys achteraf kan afrekenen. Voor onze klanten in België is afterpay helaas  nog niet mogelijk. u kunt dan kiezen voor MisterCash of vooruit overmaken. Kopen van glijmiddel wordt wel heel makkelijk gemaakt zo.

Makkelijk navigeren om uw glijmiddel te vinden.

Onze winkel is zo ingericht dat u alle glijmiddelen makkelijk kan terug vinden in de verschillende categorieën. Want het kan niet de bedoeling zijn dat u urenlang moet zoeken om een artikel naar keuze te vinden. Wij hebben hieronder al een aantal mogelijkheden gegeven om uw glijmiddel te vinden, de andere vindt u links op het scherm.

Glijmiddel kopen

© 2012 - 2022 sexshop erotiek-accessoires.nl voor alle sextoys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel